Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca düzenlediği basın toplantısında belediyedeki bankamatik çalışanları işten çıkardıklarını söyledi.

Altınova Belediyesi’nde yapılan işten çıkarmalarla ilgili konuşan Başkan Yasemin Fazlaca,”Biz burada şuna dikkat ettik. Burada herhangi bir hakka girmeden, çalışanlara dokunmadık. Ama bankamatik elemanı dediğimiz dışarıdaki kurumlarda olsun ya da belediyeye uğramadan çalışanların işten çıkartılmalarını yaptık. Bir ikincisi de teşkilatla birebir görevlendirilmiş işte kadın kolları olsun ilçe yönetiminde olsun bununla bağları olan kişilerle yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.” dedi.

KORKMAZ: BANKAMATİK PERSONELE ÖDENEN MAAŞLAR FAİZİYLE GERİ ALINSIN!

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’nın açıklamalarını yorumlayan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova’da ilk kez bir belediye başkanının belediyede bankamatik çalışan olduğunu açıkladığına dikkat çekerek şu ifadelerde bulundu;

“Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’Bankamatik elemanı dediğimiz dışarıdaki kurumlarda olsun ya da belediyeye uğramadan çalışanların işten çıkartılmalarını yaptık’ demiş.

Bakın bu çok önemli bir açıklama!

Yalova'da 31 Mart seçimlerinden sonra göreve gelen bir belediye başkanı ilk kez bankamatik çalışan olduğunu açıklıyor ve bu bankamatik çalışanları işten çıkardığını söylüyor!

Evet yanlış duymadınız...

Başkan Yasemin Fazlaca, Metin Oral döneminde Altınova Belediyesi'nde bankamatik çalışanlar olduğunu ve bu bankamatik çalışanların işine son verdiğini resmen açıkladı.

Altınova Belediyesi'ndeki bankamatik çalışanları tespit ederek işlerine son veren ve bunu kamuoyuna açıklayan Başkan Yasemin Fazlaca'yı tebrik ediyorum.

AK Partili genç siyasetçi Emrah Bektaş görev istedi AK Partili genç siyasetçi Emrah Bektaş görev istedi

Ama yeter mi?

Eğer bunlar yıllarca belediyeye gelmeden maaş almışlarsa bu paraların hem de faiziyle beraber geri alınması gerekmez mi?

Bence bunu yapmak lazım...

Evet bu bankamatik çalışanlara yıllarca ödenen maaşların faiziyle beraber geri alınıp Altınova Belediyesi'nin kasasına konulması için gerekli hukuki adımların bir an önce atılması lazım.”

Editör: Haber Merkezi