Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Sayın iktidarımızın uzun yıllardır bir türlü bitiremediği bölgedeki tüneller için yetkililere seslenmiş ve "bırakın belediye olarak biz yapalım" şeklinde konuşmuş.

Adam haklı... Hem de yerden göğe kadar haklı.

Teşvikiye sahilindeki işletmelerin marka değerleri korunmalı Teşvikiye sahilindeki işletmelerin marka değerleri korunmalı

Başkan Mehmet Temel, Esenköy Belediyesi'nin güçlü ve borçsuz bir belediye olduğuna da vurgu yapmış.

Valla helal olsun!

Kendi öz kaynaklarıyla adeta ayağını yorganına göre uzatarak, borçlanmadan, belediyeyi borç batağına sokmadan hizmet yapan belediye başkanı işini iyi yapan belediye başkanıdır. Tebrik ediyorum ve sayılarının artmasını diliyorum.

MHP'li belediyeler Yalova'da gerçekten iyi yönetim sergileyip iyi işler yapıyorlar.

İşte şu bitmeyen tünellere, benzer bazı projelere vesaire bakıp bazen düşünüyorum da... Şu Yalova'da (işini layıkıyla yapanları tenzih ediyorum) utanması gereken amma çok sözde siyasetçi, sözde yöneticiler var iyi mi!

Hayır en azından rantı kovaladığınız kadar milletin menfaatine olacak işleri de az kovalasanız diyorum...

Hani diyorum filanca kamu kurumunun sattığı yere kapalı kapılar arkasında firma adına 14 kat imar izni isteyen gelmiş geçmiş bazı sayın yöneticiler, keşke şu yılan hikayesine dönen tünelleri bitirmek içinde aynı şekilde uğraş gösterseydiniz iyi mi!

Utanın utanın!

Bakın şu küçücük belde belediye başkanının söylediklerinden biraz utanın!

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Editör: Haber Merkezi