AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün girişimleri ile Konya Büyükşehir Belediyesi, Çınarcık Mavi Deniz Atıksu Arıtma Tesisinin ileri biyolojik Atıksu Arıtma Tesisine dönüştürülmesi işini üstlenmiş ve Çınarcık Belediyesi ile Konya Büyükşehir Belediyesi arasında protokol imzalanmıştı.

Genç vekil Ahmet Büyükgümüş, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i de yanına alıp Konya’ya gitmiş ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile protokol imzalayıp fotoğrafta vermişlerdi.

Ahmet Büyükgümüş Çınarcık Konya

Ahmet Büyükgümüş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Konya’dayız… Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Uğur İbrahim Altay’ı, Çınarcık Belediye Başkanımız Sn. Numan Soyer’le birlikte ziyaret ettik. Konya Büyükşehir Belediyemiz ile Çınarcık Belediyemiz arasında Mavi Deniz Atıksu Arıtma Tesisini İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi teknik yardım protokolünü imzaladık. Hayırlı olsun.” demişti.

Sonra Konya Büyükşehir Belediyesi Su Kanal İdaresi, 31 Mart yerel seçimlerinden önce 22 Şubat’ta ihaleye çıkmış ve 19 Mart’ta yani yerel seçimlerden 13 gün önce de “Mavi Deniz Atıksu Arıtma Tesisini ileri biyolojik Atıksu Arıtma Tesisine dönüştürme” işini alan firma ile sözleşme imzalamıştı.

Ve 31 Mart Yerel seçimleri yapıldı…

31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti Çınarcık’ta büyük bir hezimet yaşadı ve Çınarcık Belediyesi AK Parti’den CHP’ye geçti.

Mehmet Gürel bir kriptodur! Zamanla bunu herkes anlayacak! Mehmet Gürel bir kriptodur! Zamanla bunu herkes anlayacak!

Peki Çınarcık Belediyesi 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’ye geçince, Mavi Deniz Atıksu Arıtma Tesisini ileri biyolojik Atıksu Arıtma Tesisine dönüştürme işine ne oldu?

Ulaştığım bilgilere göre; Proje hemen askıya alınmış!

Lafı hiç fazla uzatmadan AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’e kamu yararına soruyorum…

Sayın Vekilim,

Çınarcık Belediyesi 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den CHP’ye geçince Çınarcık Mavi Deniz Atıksu Arıtma Tesisini ileri biyolojik Atıksu Arıtma Tesisine dönüştürme projesini yapmaktan vazgeçip projeyi iptal mi ettiniz?

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ü Çınarcık Mavi Deniz Atıksu Arıtma Tesisini ileri biyolojik Atıksu Arıtma Tesisine dönüştürme projesiyle ilgili açıklama yapmaya davet ediyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Editör: Hakan Korkmaz