YALOVA ÜNİVERSİTESİ'NİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ÖDÜL

YALOVA ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM SANATLARI BÖLÜMÜNE ÖDÜL ÜSTÜNE ÖDÜL


Yalova Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Ayça Seymenoğlu, senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı "Kimliğimiz Türkçemiz" Kısa Film Kamu Spotu Yarışması’ndan yine ödülle döndü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın himayelerinde Atatürk Kültür ve Tarih Yüksek Kurumu ile Türk Dil Kurumu öncülüğünde ilan edilen 2017 Türk Dili Yılı kapsamında, Türk Dil Kurumu ve Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği ile düzenlenen "Kimliğimiz Türkçemiz" Kısa Film Kamu Spotu Yarışmasında Ayça Seymenoğlu yarışmaya katıldığı üç film de 100 eser arasından sıyrılarak finale kaldı ve biri ödül kazandı.

Seymenoğlu’na oyuncu olarak sınıf arkadaşlarından Kubilay Koca eşlik etti.

Filmin tanıtım ve PR çalışmalarını, basın ayağını da yine sınıf arkadaşı olan İsmail Gökgez üstlendi.

İletişim Sanatları bölümü 5 yıl önce Prof.Dr. Eda Balkaş Erdoğan tarafından kurulmuş ve kurulduğu yıldan itibaren ödül kazanmaya başlayan üniversitenin en dikkat çeken bölümü olarak göze çarpıyor. Prof. Erdoğan danışmanlığında, ödüllerine bir yenisini daha ekleyen öğrenciler, okullarının gurur kaynağı oldu.

Aynı öğrenciler, 2015 yılında, 5. Uluslar arası Yeşil Kamera Kısa Film Yarışması’nda 4.’lük ödülünü kazanmışlar ve danışmanları yine kurucu bölüm başkanı Prof. Erdoğan’dı.

Prof. Erdoğan, "Bu üniversitede yıllardır canla başla öğrencilerim için çalışıyorum. Şu pırıl pırıl gençlere bakın, her şey onlar için, bundan büyük mutluluk yok benim için" dedi.

4. sınıf öğrencileri mezun olmadan okullarına bir ödül daha kazandırmış oldular. Kurum tarafından yapılan duyuruda ödül töreninin ilerleyen günlerde yapılacağı belirtildi.

KÜNYE
Kamu spotu 1/Kamu Spotu/Finalist/ Yön.Ayça Seymenoğlu
Kamu Spotu2/Teşvik ödülü /Yön.Ayça Seymenoğlu
Türkçeviri/Kısa Film Finalist/Yön.Ayça Seymenoğlu
Ayça Seymenoğlu (Finalist ve Yönetmen )

Sabiha Gökçen Anadolu Kız Meslek Lisesi Radyo Tv bölümü mezunu. Yalova Üniversitesi İletişim Sanatları bölümü 4.sınıf öğrencisi. 22 kısa film yönetti , 2 kısa filmin görüntü yönetmenliğini yaptı. Tüm bunlardan 7 finalistlik ,9 gösterim,1 uluslar arası olmak üzere 5 ödül kazandı.

Kubilay Koca (Oyuncu )

Yalova Üniversitesi iletişim sanatları bölümü 4.sınıf öğrencisi. Lise yıllarından itibaren sahne sanatları ile ilgileniyor. Talk Show Dada’da bir dönem staj yaptı, çalıştı. Oyunculuğunu yaptığı Kısa film teşvik ödülü aldı.

İsmail Gökgez ( Basın /Halkla İlişkiler )

Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları 4. Sınıf öğrencisi olan Gökgez, gazeteci olmak istiyor. Ünlülerle bir araya gelerek röportajlar yapan Gökgez’in yaptığı röportajlar gazetelerde ve önemli dergilerde yer alıyor. Gökgez’in yaptığı röportajlarla ilgili aldığı ödülleri de var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.