ŞAŞIRTAN İSTİFA KARARI!
ÖZEL HABER/ Yalova'nın Çınarcık İlçesinde Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Serap Tanrıkulu'nun istifa kararı aldığı ve partisinden istifa edeceği edinilen bilgiler arasında.

Ak Partili Meclis Üyesinin istifa kararına gerekçesi ise kafaları karıştırdı.

TRANSFER TEKLİFİ DEŞİFRE OLUNCA!

Revizyongazetesi.com, geçtiğimiz günlerde CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'a Ak Partiden yapılan transfer teklifini deşifre etmiş ve haber bölge siyasetinde bomba etkisi yaratmıştı.

Transfer teklifinin deşifre olmasıyla tepkilerin hedefinde olan CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un ne diyeceği merakla beklenirken beklenmeyen ve şaşırtan bir istifa kararı haberi geldi.

KURT'A ÜZÜLDÜ İSTİFA KARARI ALDI

Ak Parti Çınarcık Belediye Meclis Üyesi Serap Tanrıkulu'nun, CHP'li Başkan Avni Kurt'la makam odasında özel bir görüşme de konuşulan transfer teklifinin basına yansıyıp deşifre olmasından rahatsız olup Ak Partiden istifa kararı alması kafalarda soru işareti bıraktı.



Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;



CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, geçen hafta Meclis Toplantısından sonra Ak Partili 2 Meclis Üyesi Nizamettin Balkaya ve Serap Tanrıkulu'nu makam odasına çay içmeye davet ediyor ve bu görüşme esnasında Ak Partiden kendisine üst düzey yetkililerden transfer teklifi geldiğini söylüyor.

Tabi bu bilginin bana ulaşması fazla zaman almıyor ve ben bu önemli haberi okurlarla paylaşıyorum.

Tüm gözler, kendisine Ak Partiden teklif geldiğini ortaya atan ve olayın deşifre olmasıyla tepkilerin hedefinde olan CHP'li Başkan Avni KURT'un yapacağı bir açıklamaya çevrilmişken beklenmeyen ve şaşırtan gelişmeler oldu.

Ak Partili Meclis Üyesi Serap Tanrıkulu'nun eşi haberden duyduğu rahatsızlığı bana bir aracı vasıtasıyla iletti.

Haberde bazı değişiklik yapmam benden istenince ben bu isteğe sert tepki verip geri çevirdim ve bu transfer teklifinin ortaya çıkmasına ve CHP'li Başkan Avni Kurt'un zor durumda kalmasına Ak Partili bir Meclis Üyesinin neden üzüldüğüne bir anlam veremediğimi kendilerine ilettim.

Bunun üzerine bir kaç saat sonra ise Serap Tanrıkulu'nun istifa kararı aldığı bilgisi bana ulaştı.

Konuyu araştırdım ve parti kaynaklarından doğrulattım.

Serap Tanrıkulu'nun istifasıyla ilgili bazı çelişkili bilgilerde var, bunu da sizlere aktarayım.

Tanrıkulu'nun Ak Partiden istifa edeceği ve bağımsız olarak Meclis Üyeliğine devam edeceği bize ulaşan ilk bilgiydi fakat daha sonra Meclis Üyeliği görevinden de istifa edeceği bilgisi bize ulaşınca çelişki ortaya çıktı.

Bugün her şeyin ortaya çıkmasını bekliyoruz.

İstifa netleşince konuyla ilgili söyleyeceklerimiz tabi ki olacak!



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/01/10/chpli-baskan-itiraf-etti/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.