VALİYE RAĞMEN!
Yalova'nın Çınarcık İlçesinde bugün tekrar başlayan Sahil Dolgu Projesinde, Yalova Valisi Selim CEBİROĞLU'nun ulusal haber ajansına yaptığı açıklamaya rağmen toprak dökülmesi şaşkınlık yarattı.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=jX633E5ILWw[/embed]

Bugün Sahil Dolgu alanına gelen toprak yüklü 3 geminin yükünü boşaltmasını şaşkın bakışlarla izleyen vatandaşlar "Çınarcık hakikaten sahipsizmiş" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

ULUSAL BASINA SALDIRI

Öte yandan dolgu çalışmalarını görüntülemek isteyen ulusal basın muhabirlerinin çekim yaptığı için tartaklanması tepki çekti.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com GYY Hakan KORKMAZ sert konuştu;

KORKMAZ,"Evet, özellikle döküm esnasında gemiler birbirlerine perdeleme yaptı ve rahat görüntü alınması böylece engellenmek istendi. Rahat bir nokta vardı ve orada da kamu görevi yapan ve tek amacı halkı bilgilendirmek olan arkadaşlarımıza alçakça saldırı oldu.

Bunlara bu cesareti kim veriyor? Hem Çınarcık'a gelip toprak dökecek hem de millete saldıracaksın! Kim bunları teşvik ediyor? Kim bunlara sahip çıkıyor? Bu Çınarcık sahipsiz değildir. Bunu, Çınarcık'ın üzerine bir proje bahanesiyle adeta çöken kendini bilmezlere göstereceğiz. Biz bir daha ki sefere orada olacağız ve aslanlar gibi çekim yapacağız. BEKLERİZ..." dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.