AK Parti Yalova'daki kripto yapılanma... Hakan Korkmaz yazdı

Yalova’da AK Parti içindeki bir yapılanmadan bahsedeceğim bu Pazar yazımda sizlere. Siyasi hedefleri olan bir yapılanmadan ve bu siyasi hedeflerine ulaşabilmek adına yapamayacakları hiçbir şey olmayan kripto bir yapılanmadan bahsediyorum.

Aktif görevde olan isimler var Yalova’nın rantına göz diken bu yapılanmanın içinde.

Sık sık bir araya gelip toplantılar yapıyorlar.

Medyayı da kullanıyorlar, kullanmak istiyorlar… ki bu amaçla bazı medya mensuplarıyla görüşmeler yaptılar, yapmaya devam ediyorlar.

“Bizim seçimlerde adayımız şu isim. Ankara’da bu adayı istiyor…” gibi palavralarla devamında “Bunun hakkında haberler yapıp parlatmanızı istiyoruz, para önemli değil…” şeklinde tekliflerle medyada da etkili olmaya ve şimdiden algı yapmaya çalışıyorlar siyasi hedeflerine ulaşabilmek adına.

Evet medya ayağı da oluşan bu kripto yapılanmanın siyasi hedeflerine ulaşmak adına aldıkları önemli kararlardan biri; AK Parti’nin Yalova’ya yapmayı düşündüğü, bir kısmı kamuoyuna açıklanan projeleri engellemek!

Bu projelerin bitmesini siyasi hedefleri için engel olarak görüyor bu yapılanma ve bu amaç uğruna rakip gibi gözüken bazı partililerle bile işbirliği halinde çalışıyorlar. Dedim ya siyasi hedeflerine ulaşabilmek adına yapamayacakları hiçbir şey olmayan bir yapılanmadan bahsediyorum.

Yalan, iftira gibi Fetö’nün tüm taktiklerini uygulamaktan çekinmeyen kripto bir yapılanmadan bahsediyorum.

Şunu altını çizerek açık açık belirtmek isterim ki;

Bu yapılanmanın aktif görevde olan bir adayları var ve bu ismi istedikleri koltuğa oturtmak ve böylece ranta ulaşmak, rantı yönetmek ve paylaşmak istiyorlar.

Yine şunu açık açık belirtmek isterim ki;

Başta Fetö ile mücadele olmak üzere kamunun parasının çarçur edilmesini engellemek adına üstlendiği misyonun ve beklentilerin farkında olup yayın politikasına bu şekilde devam eden yönetimimdeki yayın organlarının yeni hedeflerinden birinin de; AK Parti içinde siyasi çıkarları için Yalova’ya yapılması planlanan hizmetleri engellemek adına siyasi rakipleriyle bile işbirliği yapacak derecede gözü dönmüş bu kripto yapılanmayla mücadele etmek olduğunu ilan ediyorum.

Bir süre daha izleyeceğim ve tam olarak kimler var bu kripto yapılanmanın içinde bunu gördükten sonra bu yapılanmayı deşifre edeceğimi de belirtmek isterim.

Deşifre edeceğim ki bir daha kimse bu işlere kalkışmasın.

TACİZ OLAYLARI

Evet bir diğer konuda Çınarcık’ta yaşandığı iddia edilen bir taciz olayı… ki gelen talepler üzerine bu olayı araştırmaya başladığımı zaten duyurmuştum.

Bu olayı araştırırken başka taciz vakaları olduğu bilgisine de ulaştığım için araştırmalarıma derinleştirerek devam ediyorum. Çünkü burada ciddi bir mesele var gibi...

Nedir o mesele?

Eğer bir ilde birden fazla taciz iddiası oluyor ve bir şekilde üstü kapatılıyor veya kapatılmaya çalışılıyorsa… bunu yapan bir siyasi irade, bir siyasi aktör mutlaka vardır diye düşünüyorum.

İşte bu amaçla Yalova’da son zamanlarda yaşanan bütün taciz olaylarını mercek altına aldığımı ve yakında bu vakaları ilkeli yayıncılıktan ödün vermeden ve kişilik haklarına saygılı bir şekilde duyuracağımı ve gündeme getireceğimi belirtmek isterim.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.