Dün ekonomik anlamda olduğundan fazla gözüküp gelişmekte olan ülkelere ve Suriyeli sığınmacılara milyarlarca dolar harcayan iktidarımız, bugün tam anlamıyla milletin sırtına binmiş durumdadır.

Olduğundan fazla gözüküp bu ülkenin ve milletin kaynaklarını başkalarına yardım etmek suretiyle adeta har vurup harman savurup sonra inanılmaz vergi ve zamlarla faturayı millete ödetmek siyaseten kabul edilebilir bir şey değildir.

Bu şekilde yani inanılmaz vergi ve zamlarla adeta milletin sırtına binerek ülke yönetmekte bir marifette yoktur.

Bu şekilde ülkeyi herkes yönetir!

Öyle ya...

Bu şekilde ağır vergi ve zamlarla adeta milletin sırtına binerek ülkeyi herkes yönetir yani...

CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı'ya açık mektup CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı'ya açık mektup

Bu zamlar zamanında yapılan yanlış ekonomi ve göç politikalarının sonucudur.

İnşallah iş başındaki seçilmiş iktidarımız da geçmişte yaptığı hatalardan ders alır ve bazı yanlış politikalarda ısrar etmez diye ümit ediyorum.

Bir hususa da özellikle dikkat çekmek isterim ki; Bu süreçte seçilmiş iktidara, vatandaşından muhalefetine herkesin destek olması elzemdir diye düşünüyorum.

Elbette burada iktidarın yanlışlarına sessiz kalıp veya alkışlayarak yalakalık yapmak suretiyle veya partizan bir yaklaşımla yapılacak bir destekten söz etmiyorum.

İktidarın yanlışına yanlış diyeceğiz ve gerekirse en sert şekilde eleştireceğiz ama diğer taraftan seçilmiş iktidara saygı göstereceğiz.

Evet gerektiği zaman iktidarı "Burada yanlış yaptı..." diyerek elbette eleştireceğiz ama bir süreliğine milletten yetki alıp iş başında olan iktidara, iş başında olduğu sürece saygı gösterip destek vermekte hepimizin görevidir.

Allah ülkemizin ve milletimizin yardımcısı olsun.

Aziz milletimiz birlik ve beraberlik içinde hayat pahalılığının zirve yaptığı bu sıkıntılı günleri de mutlaka geride bırakacaktır. Bundan en ufak bir şüphem yoktur.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni