Yalova’ya yatırım gelecek diye Fetö’nün adeta ödü kopuyor!

Evet… Fetö’nün adeta ödü patlıyor Yalova’ya yatırım gelecek diye…

Fetö’nün tek endişesi, Yalova’ya gelecek veya yapılacak yatırımlar değil tabii ki…

Geçmişe dönük bir yolsuzluk ortaya çıktığı veya eşelendiği zaman da Fetö’nün korkusu, endişesi hemen başlıyor!

Neden?

Çünkü Yalova’daki hemen hemen bütün yolsuzluklarda, usulsüzlüklerde, gayri ahlaki rantta mutlaka Fetö’nün parmağı vardır da ondan!

Yalova’da gerçek anlamda deşifre edilemeyen Fetö yapılanmasından bahsediyorum.

Bakın Yalova’da 2014-2019 yılları arasında çok büyük yolsuzluklar yapılmıştır!

Yapılan bu yolsuzluk Yalova’da “ASRIN YOLSUZLUĞU” dur!

Tekrar etmekte fayda görüyorum ki;

Yalova’da 2014-2019 yılları arasında yapılan yolsuzluklar Yalova’da “ASRIN YOLSUZLUĞU” dur ve bu yolsuzluklar tam olarak araştırıldığında Yalova’nın Fetö yapılanmasına ulaşılacaktır diye düşünüyorum ve birilerinin endişelerinin de bu olduğu inancındayım.

Yalova’da adeta şeytanın aklına gelmeyecek yolsuzluklar yapıldığı ortaya çıkmaktadır, çıkmaya da devam edecektir diye düşünüyorum… ama bakın ne zaman Yalova’da bir yolsuzluk ortaya çıkarılmaya çalışılsa… Fetö hemen devreye girer!

Bunu nereden anlıyoruz?

Başta sosyal medya olmak üzere Yalova’da ortaya çıkan yolsuzlukların nasıl örtbas edilmeye çalışıldığına bakın…

Hepsi inkar, hepsi sulandırma, hepsi Fetö taktikleridir!

Evet… 2014-2019 yılları arasında Yalova’da “ASRIN YOLSUZLUĞU” yapılmıştır ve bu yolsuzluk sistematik ve organize bir şekilde yapılmıştır ve iyi araştırılıp üzerine gidildiğinde arkasında Fetö yapılanması olduğu ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.

Yalova’da Fetö yapılanması tam olarak deşifre edilemediği için Yalova’daki yolsuzluklarda hiçbir zaman tam olarak deşifre edilmeyeceği, edilemeyeceği inancındayım... Ortaya çıkarmak için var gücümüzle uğraşıyoruz ayrı konu.

Yalova’da Fetö’nün siyasi ayağını deşifre etme meselesi sadece yargının sorunu değildir aksine öncelikle siyasetin sorunu olduğunu düşünüyorum.

Fetö’nün Yalova yapılanmasını deşifre etme konusunda Yalova’daki bazı siyasiler ne yazık ki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gösterdiği kararlılığı göstermemişlerdir, gösterememişlerdir!

Sayın Cumhurbaşkanımız ne demişti hatırlayalım…

“Hepinize sesleniyorum; nerede, bildiğiniz, bulduğunuz bir FETÖ terör örgütü mensubu varsa bunu bizlere muhakkak bildireceksiniz. Eğer bildirmiyorsanız sorumlusunuz.

Bu ümmeti, bu milleti parçalayanlara bunun hesabını sormaya devam edeceğiz. Bakınız, Amerika'da bey bey Pensilvanya'da çiftlikte yaşıyor değil mi? Herhalde buradan bir şeyler anlamanız lazım. Amerika bunu niye vermiyor, herhalde buradan da bir şeyler anlamanız lazım.

Öyleyse burada bu çalışmayı birlikte yürüteceğiz. Siz hangi mahallede kim var, bunları gayet iyi bilirsiniz. Bulacaksınız, biz de araştıracağız, inceleyeceğiz, hukuk içinde gereğini de yapacağız."

Evet bu sözlerle bütün şehirlerde Fetö yapılanmalarının deşifre edilmesi kararlılığını göstermişti Sayın Cumhurbaşkanımız ama dediğim gibi bazı siyasiler Sayın Cumhurbaşkanımızın bu sözlerini adeta duymamazlığa gelmişlerdir ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bu sözlerini adeta yere düşürmüşlerdir… Nihayetinde Yalova’da Fetö yapılanması tam olarak deşifre edilememiştir.

Her ilde olduğu gibi Yalova’da da bu hain, bu alçak yapılanma mutlaka deşifre edilmelidir.

Başka türlü Yalova ne huzura ne de hak ettiği yatırımlara kavuşacaktır.

Benden söylemesi.

Sonra söylemedi, uyarmadı demesin kimse.

HAKAN KORKMAZ

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni