Hakan Korkmaz yazdı... Hodri Meydan

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli,"Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecektir buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecek." dedi.

Sayın Bahçeli'yi tebrik ve teşekkür ediyorum.

Sayın Bahçeli'nin bu ve konuyla ilgili bugün yaptığı diğer açıklamalarının da altına imzamı atıyor ve aynı şekilde düşündüğümü ifade ediyorum.

Eleştirmek, muhalefet etmek başka bir şeydir, dış güçlerin himaye ve kucağında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ve İçişleri Bakanı'nı tehdit edip hedef almak başka bir şeydir... ve nihayetinde alçaklıktır.

Sayın Bahçeli’nin dediği üzere… Herkes yerini yurdunu bilmek zorundadır. Herkes ağzından çıkanlara dikkat etmekle mükelleftir.

Evet...

Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecektir buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecektir.

Aksini iddia eden varsa hodri meydan.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.