Hakan Korkmaz yazdı... Maaşları ödeyemeyen başkan ne işe yarar ki?

Belediye çalışanlarının maaşlarını düzenli ödeyemeyen başkan ne işe yarar ki?

Türlü bahanelerin arkasına sığınıp mağduriyetler yaratmanız için değil, aksine mağduriyetlerin önüne geçebilme öngörü ve becerisine sahip olduğunuz, siz bunu iddia ettiğiniz ve halkta size inandığı için şuan oturduğunuz koltuk ve kullandığınız yetkiler size bir süreliğine verildi... ki bunun asla unutulmaması gerekir.

Hani çok büyük yatırımların altına girer, büyük hizmetler yapar ve nihayetinde ciddi kazanımlara kavuşur ilçe ve ilçe halkı, eyvallah.

Böyle olursa arada yaşanan aksamaları tolere ederiz/edilir.

Ama ilçede böyle bir yatırım, hizmet ve kazanım yoksa...

Ve eğer bir belediye başkanı türlü vaatlerle halktan bir süreliğine yetki alıp koltuğa oturduktan sonra daha belediye çalışanlarının bile maaşlarını düzenli ödeme ve nihayetinde mali disiplini sağlama noktasında bir kifayetsizlik yaşıyorsa...

1- O belediye başkanından ne köy olur ne de kasaba.

2- O belediye başkanı koltuğa oturabilmek için halkı kandırmıştır.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalovalı 3 yıl önce

Bir laf atıyorsunuz ortaya sonu yok.. Kim bu başkan? Nasolsa gazete sizin söyle ereye giderse gitsin.. Yoksa amacuınız başka mı? neden söylemiyorsunuz?