Hakan Korkmaz yazdı... Vefa Salman davaların bitmesini istemiyor!

"Geçirdiğimiz enfeksiyonun çok şükür korona olmadığı ortaya çıkınca içimiz rahat bir şekilde yollara düştük…"

Okuduğunuz bu ifadeler Yalova Belediye Başkanlığı görevinden yolsuzluk soruşturması nedeniyle uzaklaştırılan Vefa Salman’a ait.

Peki Vefa Salman sosyal medya hesabından bu paylaşımda ve ifadelerde neden bulundu?

Şöyle ki;

Malumunuz Vefa Salman’a ikinci bir dava açıldı hani bu taziye evi ile ilgili ve bu dava Vefa Salman’ın canını acayip sıkmakta…

İşte Vefa Salman’ın canını acayip sıkan davanın görülmesine önceki gün başlandı.

Peki Vefa Salman ne yaptı?

"Hastayım" diyerek duruşmaya katılmadı!

Evet…

Vefa Salman, canını çok sıkan taziye evi davasının ilk duruşmasına solunum yolları enfeksiyonu bahanesiyle rapor sunup katılmadı!

Peki "hastayım" diyerek mahkemeye rapor sunup duruşmadan adeta kaçan Vefa Salman, duruşma biter bitmez ne yaptı biliyor musunuz?

Ne yapacak, yollara düştü ve Türkiye’yi il il gezmeye kaldığı yerden devam ediyor!

"Geçirdiğimiz enfeksiyonun çok şükür korona olmadığı ortaya çıkınca içimiz rahat bir şekilde yollara düştük…" açıklamasıyla da Vefa Salman, Yalova halkını adeta enayi yerine koyup uyutmaya aklınca devam ediyor iyi mi!

Peki Vefa Salman neden duruşmalardan kaçıyor?

Çünkü Vefa Salman hakkındaki davaların sonuçlanıp bitmesini istemiyor… ki bu yüzden uydurma sebeplerle davalara gitmemeye ve davaları olabildiğince uzatmaya bakıyor!

İyi de Vefa Salman bunu neden yapıyor?

Çünkü Vefa Salman hakkında açılan ilk davayı kullanarak, kendini mağdur göstererek CHP’nin Yalova 1. Sıra Milletvekili adayı olup, seçilip, adeta paçayı kurtarmanın derdinde ve hesabında!

İşte Vefa Salman belirlediği bu siyasi hedefini hayata geçirmek için hakkındaki davaların hemen sonuçlanmasını istemiyor… Çünkü hem ilk davadan özellikle de ikinci açılan davadan ceza yemesini muhtemel gören Vefa Salman bunun olması halinde milletvekili olma hayalinin suya düşeceğini çok iyi biliyor.

Bakın geçen bir CHP’li siyasetçi beni aradı ve konuştuk biraz…

"Halit Güleç’le görüştün mü hiç?" diye sordu…

"Hayır görüşmedim, niye sordun?" dedim…

"Halit Güleç çok değişmiş" dedi…

"Nasıl yani?" dedim…

"Çok özeleştiri yapıyor. ‘Milletvekili olmak gibi bir hedefim şimdilik yok. Öncelikle itibarımızı geri kazanmamız ve belediyeye geri dönmemiz lazım.’ diyor Halit Güleç" dedi ve devam etti… "Ama Vefa Salman herkese ‘milletvekili adayı olacağım’ diyor…"

"Eyvallah" dedim bende…

Hülasa…

Vefa Salman’ın Yalova Belediyesi’ndeki görevine geri dönmek gibi bir derdi ve hesabı olduğuna inanmıyorum. Çünkü böyle bir derdi olan birisi turist gibi il il Türkiye’yi gezmez, Yalova’da durur, hakkını arar ve gerekirse çeşitli eylemler yapar!

Vefa Salman'ı en ufak bir eylem yaparken gören, duyan oldu mu?

Göremezsiniz çünkü sürekli gezmelerde!

Vefa Salman’ın "Beni göreve iade edin" minvalindeki önceki bazı açıklamalarının da büyük bir kandırmaca olduğunu düşünüyorum söylem ve eylemlerine bakınca ve uydurma bilirkişi raporunun da davayı uzatmak için yapılan planlı bir iş olduğunu düşünüyorum açıkçası…

İşte bakın hakkında açılan önemli bir davanın ilk duruşmasına bile bu kış şartlarında il il Türkiye’yi gezecek kadar sağlıklı iken "hastayım" diyerek gitmiyor ve gitmeyince ne oluyor?

Ne olacak, dava uzuyor… ki işte böylece Vefa Salman’ın planı da adeta tıkır tıkır işliyor!

Vefa Salman yargılandığı davaların bitmesini istemiyor ve mağdur edebiyatı yapıp kendini 1. sıra milletvekili adayı göstermenin ve seçilip adeta paçayı kurtarmanın peşinde…

Vefa Salman’ın tek derdi ve planı bu.

HAKAN KORKMAZ

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.