Halit Güleç, Mehmet Gürel ile görüştü mü? AK Parti'yi de ziyaret edecek mi?

Yalova Belediyesi ile ilgili devam eden zimmet davasının 2 numaralı sanığı olan ve 19 ay tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz yargılamasına devam edilmek üzere tahliye edilen eski Belediye Başkan yardımcısı Halit Güleç, bazı siyasi parti il başkanlarını ziyaret edip sosyal medya hesabından paylaşmış.

Bu ziyaretlerle ilgili vatandaşın merak edip yorumlamamı istediği bir iki konuya kısaca değinmek istiyorum...

Soru 1: Halit Güleç sanki umreden dönmüş gibi neden ziyaretlerde bulunuyor?

Cevap: Halit Güleç sonuçta siyasi bir figür ve 19 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliyesi sonrası suçluluk psikolojisiyle sessiz kalıp bir köşeye çekilerek davada hakkında verilecek hükmü beklemek yerine Yalova siyaset arenasında meşruiyet kazanmak adına bir takım ziyaretler gerçekleştiriyor ve bu ziyaretleri bir iletişim stratejisi çerçevesinde algıya yönelik planlı programlı bir şekilde yaptığını gözlemliyorum.

Soru 2: Halit Güleç, CHP Yalova İl Başkanlığı ziyaretinde neden il başkanı Mehmet Gürel ile değilde Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı ile görüşüp fotoğraf verdi?

Cevap: Bunu araştırmak için CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel ile bir telefon görüşmesi yapıp durumu kendisine sordum. Halit Güleç, Mehmet Gürel ile görüşmüş ama neden fotoğraf verilmemiş veya paylaşılmamış orası muamma.

Soru 3: Yalova’da siyasi parti İl Başkanlarını ziyaret eden Halit Güleç, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ı da ziyaret etti mi? Etmediyse neden? Halit Güleç, AK Parti'yi de ziyaret eder mi?

Cevap: Bildiğim kadarıyla Halit Güleç, Muğlim Bağatar ile daha görüşmedi. Halit Güleç konjonktür gereği böyle bir ziyareti yaparsa kendi cenahından tepki göreceğini düşünebilir ama daha geçenlerde AK Partili Kadıköy Belediyesi’ni ziyaret etmişti Halit Güleç ve AK Partili Belediye Halit Güleç’i neredeyse yere göğe sığdıramamıştı hatırlayın...

Hal böyleyken Halit Güleç, Muğlim Bağatar ile de görüşür tabii ki diye düşünüyorum zaten Halit Güleç, AK Parti Yalova İl Başkanlığını görevdeyken zaman zaman ziyaret edip Muğlim Başkanla görüşen birisidir... ki son ziyaretini de Muğlim Bağatar’a özellikle bir konuda teşekkür etmek için yapmıştır. Bu teşekkür ziyaretinin sebebini açıklamak bana değil Halit Güleç’e düşer diyorum ve detaya girmiyorum. Yani diyeceğim o ki; Halit Güleç daha önce birden fazla kere görüştüğü AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ı da ziyaret edebilir ve daha önceki ziyaretlerde olduğu gibi veya Mehmet Gürel görüşmesinde olduğu gibi fotoğraf paylaşılmaz ve dolayısıyla kimsenin haberi olmayabilir bu ziyaretten diye düşüncemi ifade etmek isterim.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cahil yorumcu 2 yıl önce

Akp'yi ziyaret edip de Akp yetkilieri agirlarsa kendini..Bu memleketin civisi cikmis demektir...Kanunen yolsuzlugu ispat edilen ve hala davasi devam eden bu zata hormet gosterikirse benim ailemden 5 Akp oyu gitmis demektir

Avatar
Dogrucu Davut 2 yıl önce

Hirsizin itibar gordugu toplumlarda..zamanla teror..anarsi ve kaos olur..Bunu ben demiyor7m..Sayin Kilicdaroglu diyor..