Tahsin Becan'ın Çiftlikköy Belediyesi'ni kazanma planı

Çiftlikköy’de Başkan Aday Adayı Cem Sadıker’i destekleyen CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ın Çiftlikköy Belediyesi’ni kazanma planını açıklamadan önce şunu özellikle belirtmek isterim ki;

Bu yerel seçimlerde CHP Çiftlikköy’de Adil Yele, Cem Sadıker, Oktay Atik ve Mesut Tutuğ gibi birbirine denk 4 güçlü ismin adaylık için yarışması, CHP’nin Çiftlikköy’deki gücünün ve zenginliğinin bir göstergesidir.

Mesela AK Parti’de adaylık için öne çıkan siyaseten iki güçlü isim var… Biri mevcut Başkan Ali Murat Silpagar diğeri ise eski il Başkanı Muğlim Bağatar.

Ya mevcut Başkan Ali Murat Silpagar aday olacak ya da Muğlim Bağatar… bu net.

Ama bakın CHP Çiftlikköy’de 4 tane birbirinden değerli ve önemli isim Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı olmak için yarışıyorlar… ki ayrıca bu durumun; 2024 Yerel seçimlerinde CHP’nin Çiftlikköy Belediyesini kazanmaya çok yakın olduğunun bir göstergesidir diye düşündüğümü de ifade etmiş olayım.

Bakın iddialı bir şey söylüyorum… Dikkat buyurun lütfen…

CHP’yi ilk defa Çiftlikköy’de bu kadar kazanır pozisyonda görüyorum... Eğer CHP Çiftlikköy Belediyesi’ni kazanacaksa o seçimin bu seçim olma ihtimalini çok kuvvetli görüyorum.

Evet bu 4 aday adaylı yarıştan parçalanmadan çıkmayı başarabilirlerse, Çiftlikköy Belediyesi 2024 Yerel seçimlerinde CHP’ye geçebilir diye düşünüyorum.

İşte CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’da bunu başarmak için yani Çiftlikköy Belediyesi’ni CHP saflarına katmak için şöyle bir planın hayata geçmesini istiyor...

Cem Sadıker Belediye Başkan adayı, Mesut Tutuğ Başkan yardımcısı…

Böyle bir stratejik birliktelikle Çiftlikköy Belediyesi’ni kazanmak ve CHP saflarına katmak istiyor Tahsin Becan.

Aslında Tahsin Becan, aday adayı 4 isminde bir araya gelmesini ve güç birliği yapmalarını istiyor ama bunun mümkün olamayacağını söyleyenlerin sayısı zaten hayli fazla ve olmayacağını vekilde biliyor.

Mesela Oktay Atik için belediye yönetiminde olabilir veya il genele de devam edebilir görüşü hakim.

Ama Adil Yele için ya Belediye Başkan adayı olur, olamazsa başka bir görev talep etmez, önerilirse de bunu kabul etmez görüşü hakim. Cem Sadıker içinde benzer şeyler söyleniyor.

Evet CHP'nin Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı ya Adil Yele olacak ya da Tahsin Becan’ın planı hayata geçecek diye düşünüyorum.

İzleyelim bakalım neler olacak görelim.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.