Umut Güçlü ben değil biz demeyi tercih ederek umut oldu!

Başkan Umut Güçlü liderliğindeki AK Parti Yalova İl Başkanlığı, iki milletvekilinin de yer aldığı bir görselle bayram kutlama ilanı hazırlamışlar ve basına da servis ettiler… ki bende bu ilanı ücreti karşılığında belli bir süre yayınlayacağım.

“İyi de ne var bunda?” diyenler olabilir…

“Altı üstü bir kutlama ilanı” deyip geçiştirilecek bir şey değil bu…

En azından benim gibi Yalova siyasetinin nabzını tutan, en derin çıkar tartışmalarına, koltuk kavgalarına şahit olmuş ve bu anlamda en derin kulis bilgilerine ulaşmayı başaran birinin, bu ilan görselini görüp “Altı üstü bir kutlama ilanı” deyip geçiştirmesi mümkün değildir.

Anlatmaya çalışayım…

Bakın normalde böyle özel günlerde il başkanı kendi adına kutlama ilanı verir, milletvekilleri de eğer isterlerse kendi adlarına kutlama ilanı verirler… ki mesela bir defasında bende Milletvekili Sayın Meliha Akyol’un kutlama ilanını ücreti karşılığında yayınlamıştım.

Aşağıda gördüğünüz ilan görselini ise anca milletvekili seçimleri öncesi falan görürsünüz…

Anca seçim dönemlerinde il başkanı ve milletvekillerini aynı ilan görselinde görürsünüz. Normal zamanlar da bu olmaz. Böyle bir teamül yok.

Bakın bu ilan görselinde sadece il başkanı olsaydı bir Allah’ın kulu “Niye bu ilan görselinde milletvekilleri yok?” diye sormazdı çünkü dediğim gibi böyle bir teamül yok.

Genel seçimler bitmiş ve seçilen seçilmiş ama AK Parti Yalova İl Başkanlığı, içinde milletvekillerinin de olduğu bir görselle kutlama ilanı hazırlayıp servis ediyor…

Araştırdım… Bu şekilde kutlama ilan görseli hazırlanmasını İl Başkanı Umut Güçlü özellikle istemiş ve talimat vermiş!

Yani Başkan Umut Güçlü “Ben” değil, “Biz” demeyi tercih etmiş…

Bakın bu çok önemlidir ve bu herkesin yapabileceği bir iş değildir.

Ama Umut Güçlü bunu yapmış…

Umut Güçlü bunu yaparak kamuoyuna “AK Parti Yalova İl Başkanlığı’nda ben yok biz var” mesajı vermiştir.

Umut Güçlü bunu yaparak kamuoyuna “AK Parti Yalova İl Başkanlığı milletvekilleriyle birlik beraberlik içindedir” mesajı vermiştir.

Evet Umut Güçlü bunu yaparak, 2024 yerel seçimleri öncesi mutlak başarının birlik beraberliğin tam olarak sağlanmasıyla bunun da “Ben” değil “Biz” demekle mümkün olacağı mesajını AK Parti Yalova teşkilatlarına vermiştir.

Evet Umut Güçlü bunu yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da çok önem verdiği 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Teşkilatlarının birlik beraberlik içinde Yalova’da önemli başarılar elde etmeleri noktasında umut olmuştur diye düşünüyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
Umut Güçlü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.