Yalova'da seçmen anketleri trollemiyorsa, AK Parti açısından sorun gözükmüyor

"Seçim yasakları başladı. Anket yayınlanamayacak. Ama bu, anketleri yorumlamaya engel değil. Oran veremeyeceğim ama önümde Optimar, Sonar ve Areda-Survey’nin anketleri duruyor..." demiş iktidara yakın Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi...

Selvi yazısında,"Erdoğan yüzde 50’yi aşan tek aday olarak çıkıyor." diyerek önündeki anketleri de yorumlamış.

Benim önümde de AK Parti'nin Yalova'da yaptırdığı son anket sonuçları var... ki son bir anket daha yapacak AK Parti Yalova'da ve bir iki güne bu çalışmada bitecek.

Bu anketlere nasıl ulaşıyorum... Üst düzey bir yönetici, dışarıdan tarafsız bir gözle görüşlerimi belirtip yorumlamam için son anket sonuçlarını benle paylaştı... ki farklı partilerden yönetici ve siyaset insanlarıyla talep geldikçe objektif değerlendirme ve görüşlerimizi özel olarak paylaşmak, zaman zaman yaptığımız bir şeydir.

Evet bende elbette sonuç açıklamayacağım ama merak edenler için bir cümle ile şu yorumu yapabilirim...

AK Parti Yalova'da sorun gözükmüyor.

Zaten ben bunu bir süredir söylüyorum ve birkaç gün önce "AK PARTİ 2, CHP 1" başlıklı yazımda da bu sonuca dikkat çekmiştim.

Evet eğer Yalova'da seçmen anketleri trollemiyorsa... İki milletvekili çıkarma noktasında AK Parti açısından sorun gözükmüyor.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
Yalova Seçim Sonuçları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.