Karamollaoğlu: Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın en az 3 puan önünde

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için gözler bir tarafta seçim tarihinde diğer tarafta Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayına çevrilmişken 6’lı masada bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek açıklaması geldi.

Habertürk'ten Nihal Bengisu Karaca'ya konuşan Karamollaoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun şu anda anketlerde Erdoğan'dan önde çıktığını belirterek "Son zamanlarda bana gelen bilgileri söyleyeyim. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın en az 3 puan üzerinde görünüyor. %15 civarındaki kararsız seçmen dağıtılmadan önce" dedi.

Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, İmamoğlu veya Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısına aday olarak çıkmaları halinde Erdoğan’ın bu iki ismi de buldozer gibi ezip geçerek seçimi kazanacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.