Regaip Ahmet Özyiğit: Altınova’da seçimi farklı kazanacağız

Yalova'da adaylığı en çok konuşulan isimlerin başında gelen AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ı ziyaret etti ve seçimlerle ilgili iddialı konuştu.

AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, “Altınova’da seçimi farklı kazanacağız” dedi.

Yalova siyasetini takip eden haber ve yorumlarıyla adeta gündemi belirleyen Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ı ziyaret edip "İsabetli öngörülerinizi beğenerek takip ediyorum" dediği Korkmaz'ın sorularını da yanıtlayan AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, bürokrasi hayatındaki başarı ve deneyimini belediyecilikte de göstereceğine vurgu yaptı.



Siyasi rakipleriyle polemiklere girmek yerine projeleriyle ve çalışmalarıyla gündeme gelmek istediğini söyleyen Regaip Ahmet Özyiğit, “Adaylığımız açıklanalı kısa bir süre olmasına rağmen Altınova halkının büyük bir ilgisiyle karşılaştık. Bu da bizi memnun ediyor. Yakında projelerimizi halkımızla ve kamuoyuyla paylaşacağız. Mevcut Belediye Başkanımız Metin Oral Altınova’ya güzel hizmetlerde bulunarak bu anlamda çıtayı yukarıya çıkarmış. Bizde kendisinden alacağımız hizmet bayrağını iktidar olmanın avantajını da kullanarak hükümetimizin desteğiyle daha da yukarılara çıkaracağız. Altınova’da seçimi farklı kazanacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.