Yalova Ülkü Ocakları
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un başlattığı "Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme" projesi kapsamında Ülkü Ocakları Yalova İl Başkanlığı Sosyal Faaliyet Birimi "Fırat Yılmaz Çakıroğlu" futbol turnuvası düzenledi.

Ülkü Ocakları Yalova İl Başkanı Erdem Yıldız yaptığı açıklamada,"Uyuşturucu kullanma yaşı takvimler ilerledikçe düşmektedir, gençlerimizi bu illetten kurtarmak vatanımızın geleceği için yapılacak en doğru adımdır. Ülkü ocakları olarak uyuşturucuyla mücadelemiz Türk Gençliği temizlenene kadar sürecek, 'Fırat Yılmaz Çakıroğlu' turnuvasıyla başlayan bu adım konu ile ilgili konferans ve diğer etkinliklerimiz ile devam edecektir. Bu çalışmalarından dolayı sosyal faaliyet birimimize teşekkür ederim." dedi.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/10/06/muharrem-ince-feto-konusunda-uzmanlar-demisti/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.