Raif Dinçkök Kültür Merkezi içerisinde hizmet veren Yalova Belediyesi nikâh dairesinin asma tavanında çökme meydana geldi.

Yalova İl Özel İdaresi binasına yıkım yolu gözüktü! Yalova İl Özel İdaresi binasına yıkım yolu gözüktü!

Yalova Belediyesi Nikah Salonu Çöktü

Belediyeden basına yapılan bilgilendirmede;"Çökme esnasında işlem yapmakta olan 4 kişi hafif şekilde yaralanmış olup, kontrol amaçlı olarak Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştır. Durumlarında herhangi bir ciddiyet yoktur. Konuyla ilgili belediye başkanımızın talimatları doğrultusunda inceleme başlatılmıştır." dendi.

BAŞKAN GÜREL OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Raif Dinçkök Kültür Merkezi (RDKM) içerisinde bulunan Yalova Belediyesi Nikah Dairesi’nde yaşanan tavan çökmesi sonrasında Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel incelemelerde bulundu.

Nikah Salonu Çöktü YalovaOlay sonrası hemen inceleme talimatı veren Başkan Gürel ilk olarak Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı. Başkan Mehmet Gürel daha sonra RDKM’ye giderek incelemelerde bulundu.

Yalova'da Nikah Dairesinin Tavanı ÇöktüTeknik ekipten detaylı bir rapor istediğini belirten Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel; “Teknik ekiplerimiz detaylı bir inceleme yapacaklar. Çıkacak rapor doğrultusunda suçu yada ihmali olan varsa haklarında gerekli yasal işlemleri başlatacağız. Böyle bir olayın olması bizleri derinden üzdü. Çok şükür herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi