Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yalova'da yaşayan emekli sayısına dikkat çekti.  İl genelinde 56 bini aşkın emeklinin yaşadığına dikkat çeken Korkmaz,"YALOVA MERKEZDE 36 BİN EMEKLİ VAR!" başlıklı yazısında şu ifadelerde bulundu;

"Et ve Balık Kurumu önünde insanlar neden kuyrukta bekliyorlar?

Kent Lokantaları önünde insanlar neden kuyrukta bekliyorlar?

İktidar açısından bazı yanlış politikalardan geri adım atmadıkça bazı sorunlar çözülmez, çözülmeyecektir!

Teşkilatlardaki değişim partilerin iç sorunudur ve her ilin kendi özelindeki sorunlara bakılıp gerekirse bu değişimler yapılır ama önemli olan merkezin vatandaşı kuyruklara sokan ve geçim sıkıntısına sürükleyen bazı yanlış politikalardan geri adım atmasıdır.

Merkez, geneli ilgilendiren bazı yanlış politikalardan geri adım atmadığı sürece istediğin kadar il başkanı değişsin, değişen bir şey olmaz!

İşte emekliler son haftaya kadar müjdeli haber bekledi ama o haber bir türlü gelmeyince kimi sandığa giderek kimi ise gitmeyerek faturayı kesti!

Emeklinin hışmından payını alan Yalova da haritada kırmızıya boyanan iller arasında yerini aldı!

Vatandaşa soruyorlar ve ortaya şu sonuç çıkıyor… Vatandaş 31 Mart’ta sandığa gitmemeye veya oyunu değiştirmeye son 4 günde karar veriyor!

Bakın AK Parti Genel Merkezi iki ildeki sonuçlar karşısında hayli şaşkın… Biri Kütahya diğeri Yalova…

"Yalova'da Mustafa Tutuk’un anketlerde en düşük oranı %64 çıkıyordu... seçim nasıl kaybedildi…” sorusunun cevabını arıyor genel merkez…

Bakın Yalova'da 56 bini aşkın emekli var ve 36 bini merkezde…

AK Parti Yalova'da seçimi sadece emeklilerin tepkisi sonucu kaybetti demiyorum... Sadece ilk sıralarda yer alan önemli bir sebebe dikkat çekiyorum o kadar...

Emekliyi açlık sınırında geçinmeye mahkum edip bu sorunun sandıktan çıkacak hezimete katkısını öngörememişsiniz mesele bu…

İşte beka sorunu, gemi ürettik, uçak ürettik, gaz bulduk, petrol bulduk falan bu sefer olmadı… Ucuz et ve ucuz yemek kuyruğunda bekleyen vatandaş veya bu olup bitenleri görüp izleyen yine geçim sıkıntısı içindeki vatandaş bu sefer yemedi! Ekonomik sorunlar ağır bastı ve vatandaş sandıkta faturayı kesti!

Vatandaşın 31 Mart’ta hangi sorunları önceleyerek oy tercihini yaptığıyla ilgili anketler Sayın Cumhurbaşkanının önünde zaten.

Hee bu saatten sonra AK Parti açısından mesele vatandaşın 31 Mart'ta kestiği faturaya iyi bakmaktır...

AK Partili Metin Külünk'ten partisine eleştiri AK Partili Metin Külünk'ten partisine eleştiri

Vatandaşın kestiği faturadan her il özelinde hem genel hem yerel sorunlarla ilgili doğru analizlerle ders alınırsa ve gereken adımlar buna göre atılırsa ne ala...

Yoksa bu ders alma işi yine lafta kalırsa yandı gülüm keten helva!

AK Parti'de hem merkezde hem de yerelde hasbi değil hesabi davranan bazı menfaatçi kliklerin üzerine gidilip hareket alanları kısıtlanmadığı sürece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı konularda doğru bilgilendirilmeme sorununun ve bu sorunun yol açacağı sorunlarında devam edeceğini düşündüğümü ifade etmek isterim.

Bu pek ümitvar değilim açıkçası...

Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem merkezde hem de yerelde parti içindeki menfaatçi kliklere neşteri vurup bundan sonra doğru bilgiler ve doğru analizlerle gereken adımları atarsa iş değişir!

İzleyelim bakalım neler olacak görelim."

Editör: Haber Merkezi