AK Parti'den, Yalova Belediyesi binasının taşınması konusunda açıklama
Ak Parti Yalova İl Başkanlığı, Yalova Belediyesi binasının taşınması konusunda basın açıklaması yaptı. Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar konu ile ilgili şunları dedi;


"Bir süredir Yalova Belediyesi hizmet binasının taşınması konusu gündemdedir. Belediye tarafından yapılan açıklamaları talip etmekteyiz. Yalova Üniversitesi MYO olarak kullanılmakta olan binanın Yalova Üniversitesine tahsisinin iptal edilip belediye hizmet binasına dönüştürülmesi konusunda Ak Parti olarak tavrımız, tarafların uzlaşı içinde bu probleme çözüm bulması yönündedir. Şehrimizin önemli kurumlarından biri olan Yalova Üniversitesi ve öğrencilerinin dönem ortasında mağdur edilerek okullarından çıkartılması kabul edilemez. Diğer taraftan belediye binasında çalışan hemşerilerimizin can güvenliğinin sağlanması maksadı ile konuya Yalova Belediyesi Yönetimi tarafından çözüm bulunması gerekmektedir. Bu durumda yapılabilecek en doğru şey taraflarca istişare edilerek uygun planlama ile çözüm yolları üretilmesi gerekmektedir.
Konunun en az problemle çözülebilmesi için öncelikli olarak Yalova Belediyesinin muhtelif alternatifleri değerlendirerek bir çıkar yol bulması eğer bir alternatif üretilemiyor ise Yalova Üniversitesi ile anlaşmak suretiyle çözüm üretilmesi gerekmektedir.
3000 civarında öğrencisi bulunan MYO’nun ilimiz ve Yalova Üniversitesi için önemi büyüktür. Buradaki öğrenciler bizlerin misafiridir, onların eğitim kalitesi için gerekli ortamlar mutlaka eksiksiz sağlanmalıdır."



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/12/03/ets-yalova-olarak-sana-yardimci-olmak-icin-buradayiz/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.