AK PARTİLİ BAŞKAN, SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU!
ÖZEL HABER/ Ak Partili Meclis Üyelerinin yönettiği Yalova Atıksu ve Kanalizasyon Alt Yapı Tesislerini İşletme Birliği (YASKİ), atıksu paralarını ödemeyen CHP'li Yalova Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'a konuşan YASKİ Başkanı Ahmet Özsümer,"Yalova Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulunduk. Valiliğe de gerekli başvuruları yaptık. Atıksu bedelleri ayrı bir hesapta toplanıp YASKİ hesabına yatırılması lazım. Bununla ilgili 2 ayrı meclis kararına rağmen ne yazık ki Yalova Belediyesi bu karara uymuyor ve atıksu bedellerini tahsil edemiyoruz." dedi.

YASKİ Başkanı Ahmet Özsümer,"2.5 Milyon alacağımız var. Daha önce de birikmiş 13 Milyona yakın alacağımızı arsa devri karşılığı tahsil edebildik" dedi.

Alacaklı müteahhitlere ödeme yapmadığı için icralık olan ve krizden çıkmanın yollarını arsa satmakta bulan Yalova Belediyesi'nde, Mecliste Ak Partinin üstünlüğü var.

Son arsa satış kararına Ak Partili Meclis Üyelerinin YASKİ'ye olan borcun ödenmesi şartıyla onay verdiği edinilen bilgiler arasında.

2 SENE ÖNCE SALMAN, ÖZSÜMER'İ AHLAKSIZLIKLA SUÇLAMIŞTI!

Öte yandan CHP'li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile YASKİ Başkanı Ak Partili Ahmet Özsümer, 2 sene önce de atıksu ödemeleriyle ilgili karşı karşıya gelmişti.

CHP'li Başkan Salman, sosyal medya hesabından YASKİ Başkanı Özsümer'e adeta veryansın etmiş ve,"YASKİ Başkanı AKP'li Ahmet Özsümer deşarj sisteminin elektriğini keserek insan ve çevre sağlığını tehdit altında bırakarak, Yalovamızda koku ve çevre kirliliğine neden olmaktadır. Yalova Belediyesi olarak son bir yıl içinde YASKİ'ye 1.400.000 TL ödeme yapılmıştır. Yerel seçimler öncesinde AKP'li meclis üyesi Ahmet Özsümer'in başkan yardımcısı olduğu dönemde ise bir yıl içinde belediyenin YASKİ'ye ödediği miktar 170.000 TL'dir. Bundan anlaşılacağı gibi gerçek maddi sorun olmayıp bir önceki yönetimin hesaplaşma zihniyetiyle insan sağlığı üzerinde oynanan çirkin bir oyundur." demişti.

Konuyla ilgili yasal girişimlerde bulunacağını da söyleyen Salman,"Bu ahlaksızlığı kamuoyunun takdirine saygıyla sunarım" demiş ve Yaski Başkanı Ahmet Özsümer'i ahlaksızlıkla suçlamıştı.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/09/12/ali-demirhana-sok/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.