Ak Parti'nin Yalova Belediye Başkan adayı %99 Hasan Soygüzel
Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’dan önemli bir iddia geldi. Korkmaz, önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayının %99 Hasan Soygüzel olacağını iddia etti.

Hakan Korkmaz bugünkü Pazar yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Genç vekil Ahmet Büyükgümüş’ün kısa zamanda tabiri caizse emir komutayı ele alıp Yalova’da teşkilatlarda değişimi sağlaması bekleniyor.

Tabii ilk hedefte Yalova Belediyesi’ni CHP’nin elinden geri almak.

İlk akla gelen soru da, Ak Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayı kim olacak?

Dediğim gibi iki isim ön planda...

Birisi Hasan Soygüzel, diğeri de Termal Belediye Başkanı İsmail Atik.

İsmail Atik bu seçimlerde 3 dönem kuralına takıldığı için epey bir süredir Yalova Belediye Başkanlığına hazırlanıyor ama...

Ahmet Büyükgümüş Milletvekili olunca durum biraz değişti ve Hasan Soygüzel ismi öne çıktı.

Hasan Soygüzel’in, CHP’li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın olası tekrar adaylığında karşısında şanslı olduğu ama İsmail Atik’in Salman’ın karşısına çıktığı takdirde Salman’ın rahat kazanacağı sahada konuşulmakta...

Nedir bu algının sebebi diye biraz araştırdım ve araştırmalarım sonucu genç vekil Ahmet Büyükgümüş’e yakın isim olan Hasan Soygüzel’in %99 Ak Parti’nin Yalova Belediye Başkan Adayı olacağı bilgisine ulaştım.

Açıkçası biraz şaşırdığımı da itiraf etmeliyim!

Hasan Soygüzel kimdir? Kazanabilir mi? bu soruların cevabına daha sonra bakarız ama...eğer öne alınmazsa yerel seçimlere yaklaşık 7 ay kala Ak Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayının %99 Hasan Soygüzel olduğunu ve büyük ihtimalle CHP’nin tekrar aday göstereceği Vefa Salman’la yarışacağını bugünden söylemiş ve öngörüde bulunmuş olayım."

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/07/19/erdogandan-yalovayi-alin-talimati/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.