Başkan Mustafa Tutuk: Kentimizi mükemmel hale getireceğiz

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, kentin dört bir yanında devam eden asfaltlama çalışmalarını yakından takip ediyor.

Hafta başında başlayan ve hızlı bir şekilde Şehit Ömer Faydalı Caddesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde takip eden Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ile AK Parti Belediye Meclis Üyesi Melahat Yalçın eşlik etti.

Kısa sürede çalışkanlığıyla takdir toplamayı ve Yalova halkının desteğini arkasına almayı başaran Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Ekiplerimiz kentimizin birçok noktasında asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Yalova’mızın önemli lokasyonlarından biri olan Şehit Ömer Faydalı Caddesi’nde asfalt sermemiz bu hafta başı ile başladı ve hızlı bir şekilde devam ediyor. İlk olarak trafiğin aksamaması için caddenin tek yönünde asfaltlamamız sürüyor. Akabinde diğer yönde çalışmalarımız devam edecek. Çalışmalarımızı yerinde incelerken hemşehrilerimizden aldığımız memnuniyet en büyük moral kaynağımız. Onlardan aldığımız bu enerji ve güçle kentimizi mükemmel hale getireceğiz” dedi.

ÖZ KAYNAKLAR KULLANILARAK ARAÇ FİLOSU GENİŞLİYOR

Öte yandan Yalova Belediyesi, kendi öz kaynaklarını kullanarak araç filosunu büyütmeye her geçen gün devam ediyor.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un göreve geldiği günden bugüne kadar Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine toplam 8 temizlik aracı eklendi. Bu araçlardan 6 tanesi (3’ü çöp kamyonu, 2’si su tankeri ve 1’i ise Konteyner yıkama aracı) Yalova Belediyesinin öz kaynaklarıyla alındı. Diğer süpürge ve yıkama aracı ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe ile kentimize kazandırıldı.

Yalova Belediyesinin öz kaynaklarını kullanarak temizlik araç filosunu büyüttüklerini belirten Başkan Vekili Tutuk; “Göreve geldiğimiz günden itibaren kentimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununla birlikte araç filolarımızı da genişletmeye devam ediyoruz. Daha temiz bir Yalova için Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün araç filosunu güçlendiriyoruz. Şuana kadar 2’si Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız’dan hibe yoluyla, 6’sı ise belediyemizin öz kaynaklarından olmak kaydıyla toplam 8 aracımızı belediyemize kazandırdık. Bu araçlarımızdan 3’ü çöp toplama aracı, 2’si 13 ve 8 ton su tankeri, 1’de konteyner yıkama aracı ve hibe yoluyla almış olduğumuz süpürge ve yıkama araçlarıdır. Çöp kamyonu araçlarımızdan biri ise vinçli olup yeraltı çöp konteynerleri için kullanılabilmektedir” dedi.

8 Adet Aracımız Daha Gelecek

Yalova Belediyesine 8 araç daha geleceğinin müjdesini veren Başkan Vekili Tutuk; “Belediyemize ve kentimize kazandırmış olduğumuz 8 araç dışında yine öz kaynaklarımızdan 8 aracın daha geleceğinin müjdesini vermek isterim. Bu araçlarımızın 3 tanesi damperli kamyon, 2 tanesi çöp taksi, 2 tanesi mini süpürge ve 1’i ise vakumla süpürge kamyonudur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.