Başkan Mustafa Tutuk: Vatandaşlarımıza müjdelerimiz ardı ardına gelecek
Yalova Valisi Muammer Erol ile Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk kentimizde yapımı planlanan projeler için yerinde incelemelerde bulundular. Vali Erol ve Başkan Vekili Tutuk, Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nce yapılacak konutlar için ön görülen alanlar başta olmak üzere birçok noktada yerinde tespitler yaptılar.

Yalova’nın geleceğini yakından ilgilendiren birçok proje için geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Vali Muammer Erol, Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ve diğer ilgili kurum müdürleri video konferans görüşmesi gerçekleştirmişti. Yapılan görüşmede gündeme alınan projelerle ilgili ivedilikle çalışma başlatıldı. Ön incelemelerde bulunmak üzere Yalova Valisi Muammer Erol ile Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk planlanan noktaları gezdiler.



“Yalova’ya Müjdeler Ardı Ardına Gelecek”

Birçok konuda yeni projelerin planlandığını ve yakın zamanda hayata geçirileceğini belirten Yalova Belediye Başkan Vekili Tutuk; “Kentimizin çehresini değiştirecek önemli projeleri hayata geçirmek üzere titizlikle çalışmaya başladık. Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile yapmış olduğumuz video konferans görüşmesinde bu projeleri değerlendirdik. Yakın zamanda bu projelerimizi vatandaşlarımız ile de paylaşacağız. Cumhurbaşkanlığı Toplu Konut İdaresince yapılacak olan 100 bin konut projesi kapsamında kentimizde yapılacak olan 300 konut için öngörülen alanlar başta olmak üzere diğer proje alanlarını Sayın Valimiz ile birlikte gezerek incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımıza müjdelerimiz ardı ardına gelecek ve kentimiz hak ettiği hizmetlere kısa sürede kavuşmuş olacak” dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.