CHP'den Revizyon Gazetesi'ne ziyaret

CHP Yalova kurmayları İl Başkanı Muttalip Tunç başkanlığında Yalova’nın tirajı en yüksek gazetesi olan Revizyon Gazetesi’ne ziyarette bulundular.

CHP Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç, CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, CHP Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı, CHP Yalova Gençlik Kolları Başkanı Cem Karadağ ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette CHP Heyeti, Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’la görüşerek genel ve yerel siyasette gündemdeki konularla ilgili sohbet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"CHP Yalova İl Başkanı Sayın Muttalip Tunç’a, CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Sayın Meryem Ataç’a, CHP Merkez İlçe Başkanı Sayın Erdem Doğancı’ya, CHP Yalova Gençlik Kolları Başkanı Sayın Cem Karadağ’a ve kıymetli yönetim kurulu üyelerine son derece keyifli bir sohbet etme imkanı bulduğumuz nazik ziyaretlerinden ayrıca samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyarette CHP Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç, Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın sorularını da yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.