CHP'li Başkan Kamil Yaman'dan 2023 seçimleri için değerlendirme

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın makamında ziyaret ettiği Yalova’nın tecrübeli siyasetçilerinden Koru Belediye Başkanı CHP’li Kamil Yaman, Korkmaz’ın "Milletvekili adayı olacak mısınız?" sorusu üzerine "Örgüt ne isterse biz onu yaparız" dedi.

Başkan Kamil Yaman,"Cumhuriyet Halk Partisi’nde kimse aday olmaz. Birileri aday yapar. Bu kimdir? Örgüttür, üyelerdir, onlar ne derse o olur. Biz yıllardır aynı düşüncedeyiz. Örgüt ne isterse biz onu yaparız. Örgüt ‘kenara çekil sandık başında görev al’ derse gider sandık başında görev alırız." ifadelerinde bulundu.

KAMİL YAMAN: TAYYİP ERDOĞAN GİTTİ!

Hakan Korkmaz’ın “2023 seçimleri için ne düşünüyorsunuz?” sorusu üzerine CHP’li Başkan Kamil Yaman,"Tayyip Erdoğan gitti. Ama yerine kim gelecek tabi onu şuan bizde bilmiyoruz. Seçim açıklandığı gün büyük ihtimalle Cumhurbaşkanı adayımızda belli olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Revizyongazetesi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.