Çınarcık'ta esnafın dolgu projesi isyanı!
Yalova'nın Çınarcık İlçesinde yapımı adeta yılan hikayesine dönen sahil dolgu projesi yeniden başladı. Merkezi bütçeden 10 milyona mal olacak projenin yaz sezonu başında başlaması ise esnafı adeta çileden çıkardı!

İmza toplayıp tepkilerini AK Parti'li Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer'e iletmeye çalışan esnaf, kamyonlarla hafriyat taşınan ve bu yüzden bir çok yolun kapanmasına sebep olan projenin yaz sonunda başlamasını istiyor.


Bağımsız Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Çınarcık esnafının sesi oldu ve esnafın şikayetini böyle gündeme getirdi.




DİKKAT! ESNAF ŞİKAYETÇİ...

Çınarcık Sahil Dolgu Projesi başladı ve başından beri bizim yapılış şekline yönelik itiraz ve eleştirilerimiz var ve kurallara, günümüz dolgu tekniklerine uygun daha açık konuşmak gerekirse büyük kayalarla anroşman yapmadan devam etmesi halinde en yüksek perdeden eleştirilerimizi, uyarılarımızı yapmaya devam edeceğiz... hatta ben bugün konuyla ilgili önemli bir uyarı yaptığım bir yazı yazdım... gün içinde yayına vereceğim.

Fakat konuyla ilgili başka bir sıkıntıyı gündeme getirmek istiyorum çünkü vatandaşın bu yönde talebi oldu...


Çınarcık'tan çok sayıda esnaf aradı beni ve "Hakan Bey, bu zamanda proje başlar mı Allah aşkına söyleyin. Tam iş yapacağız yaz başlıyor kamyonlar giriyor, çıkıyor her yeri kapatmışlar olacak iş mi bu? Esnaflar imza topladık Belediye Başkanına vereceğiz. Lütfen sizde bu konuda sesimizi duyurun çünkü çok mağdur olacağız biz. Yaz bitsin öyle başlasın proje." şeklinde şikayetlerini benle paylaştılar.

Aktarmış olayım.

Evet bu işin bir başka ve önemli kısmıdır ve esnaf bu konuda haklıdır.

Ben, kendi de bir esnaf olan Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer'in esnafın bu konudaki şikayet ve endişelerini çok iyi anlayacağını tahmin ediyor ve görmezden geleceğini zannetmiyorum açıkçası.

Takipteyiz.

Hakan Korkmaz
Revizyon Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/29/hakan-korkmaz-yazdi-kafandaki-kusla-kalakaldin/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/30/baskan-mustafa-tutuk-revizyon-gazetesine-konustu-bisiklet-yolu-projesi-basliyor/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.