Hakan Korkmaz, Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş'e seslendi!

Yalova’da siyasetin hem nabzını tutup hem de gündemi belirleyen Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı ve AK Parti MKYK Üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün Çınarcık Kadın Kolları Başkanının kim olacağıyla ilgili teşkilatlara müdahalede bulunduğunu gündeme getirdi.

İşte Hakan Korkmaz’ın o yazısı...

GENÇ VEKİL TEŞKİLATLARA MÜDAHALE EDİYOR! AÇIK AÇIK YAZARIM DEMİŞTİM...

Demiştim ki bu müdahaleler devam ederse açık açık yazarım...

Ve dediğimi yapıyorum...

Genç Vekil Ahmet Büyükgümüş’e sesleniyorum...

Sayın Vekilim sizin ne işiniz var Çınarcık Kadın Kolları Başkanı şu olsun bu olsunla...

Hayır Genel Merkezde bu kadar önemli görevlerinizden nasıl bu işlere zaman ayırabiliyorsunuz buna da ayrı şaşırıyorum yani...

Biz sizi Genel Merkezde önemli görevlerle çok meşgul sanmakla yanılıyor muyuz yoksa Sayın Vekilim!

Sayın Vekilim bakın benden size bir tavsiye...

Belediye başkanının gazıyla/talebiyle falan bu işlere girmeyin... çünkü bunlar sizin işleriniz değil!

Hee... Çınarcık’la çok ilgilenmek istiyorsanız eğer ve sandığımız kadar bir meşguliyetiniz de yoksa... size isterseniz seçim döneminde verdiğiniz sözlerden şöyle bir iki cümle hatırlatayım ve bazı soruları sormaya başlayalım Sayın Vekilim...

Hani seçim meydanlarında bir sürü vaatte bulunup “Bu projeler benim projelerim, bu projeler Recep Tayyip Erdoğan’ın projeleri...” demiştiniz hatırladınız mı Sayın Vekilim?

Biz unutmadık ve takipçisiyiz ve size bu sözlerinizi hatırlatmak için sadece doğru zamanı beklediğimizi bilmenizde fayda görüyorum Sayın Vekilim!

Diyeceğim o ki;

Eğer Çınarcık Kadın Kolları Başkanının kim olacağıyla ilgilenecek vaktiniz varsa eğer bunu bilmek isterim çünkü önemli işlerle uğraştığınızı düşünerek beklettiğimiz sorularımızı vaatlerinizi de hatırlatarak sormaya başlayabiliriz diye düşünüyorum... ki biz kamu yararına olacak bu sorgulamaları yaptığımızda gelişmelerin yine kamu yararına olacağından da hiç şüphem yok.

Şunu da tarihe not düşmek adına söylemiş olayım ki; Eğer birilerinin gazı veya talepleri doğrultusunda bu işlere müdahalelerde bulunmaya devam ederseniz, bilin ki zaten şuan AK Parti’nin yerel seçimlerde kaybedeceği yerlerin başında gelen ilçede partinizin yararına bir iş yapmış olmayacaksınız ve muhtemel hezimetin mimarları arasına şimdiden gireceksiniz Sayın Vekilim.

Benden söylemesi...

Umarım iyi niyetli ve dostane tavsiyelerimi/uyarılarımı kulak arkası etmezsiniz diye temenni ediyorum Sayın Vekilim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.