HALİT GÜLEÇ: DAHA GÜZEL BİR YALOVA İNŞA EDECEĞİZ
Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, yaz sezonu öncesinde Yalova Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek belediyenin dış birim müdürlüklerinde denetlemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Halit Güleç’e, Başkan Yardımcıları; Cevdet Bekler, Kemal Baş, Hamit Kutlu ve Hatice Öncü Yürekkorkutan ile birim müdürleri ve teknik kadro eşlik etti.

Belediyenin tüm dış birimlerini tek tek ziyaret eden Başkan Yardımcısı Güleç, yapılacak çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu.

Güleç, “Yalova’mızı daha da güzelleştireceğiz”

Yaptığı açıklamada,"Belediye Başkanımız Vefa Salman’ın talimatı ile başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve teknik kadromuzla birlikte turizm kenti Cennet Yalova’mızı daha da güzelleştirmek için çalışmalara başladık" diyen Başkan Yardımcısı Güleç, "Tüm dış birimlerimizi, sahil bandımızı, Umut ve Çözüm Merkezlerimiz ile Taziye Evlerimizi ziyaret ettik. Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalarda eksiklikleri tespit edip çözüme kavuşturmak adına çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Yaz sezonu için yapılacak çalışmalar içinde sahil bandımızı gezip yeni projelerimiz için denetlemeler yaptık. Kentimizi güzelleştirmek ve daha iyi bir Yalova inşa etmek için Cennet Kent diye tabir ettiğimiz Yalova’mızı, adına yakışır hale getirebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.