Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin hakim karşısına çıkacak

Hukuka aykırı bir imar plan değişikliği sebebiyle aralarında Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, Belediye Meclis Üyeleri Osman Sönmez, İsmail Aksoy, Murat Alp, Mustafa Küçüker, Mehmet Ali Uslu, Ferhat Güney, Tahsin Yılmaz, Ramazan Kanar, Kadıköy Belediyesinde Fen İşleri Müdür Vekili olarak görev yapan Şefika Albayrak Gümüş, belediyede mühendis olarak görev yapan Cemil Selçuk ve Bölge Plancısı Ömer Ozan’ın bulunduğu 13 şüphelinin görevi kötüye kullanma suçlamasıyla açılan davada yargılamalarına yarın Yalova 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

Mahkeme tarafından kabul edilen iddianamede, şüphelilerin belirtilen sevk maddeleri uyarınca AYRI AYRI CEZALANDIRILMALARINI talep eden Cumhuriyet Savcısı, Şüphelilerin eylemlerini kasten gerçekleştirmiş olmaları nedeniyle 5237 sayılı TCK'nın 53. maddesi gereğince BELİRLİ HAKLARI KULLANMAKTAN YOKSUN BIRAKILMALARINA karar verilmesini de talep etti.

Yalova 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yarın görülecek duruşmanın başlama saati 09:00.

Hakan Korkmaz/Özel Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalovalı 2 yıl önce

İlginç olan İktidarıyla Muhalefetiyle tüm AKP ve CHP li üyelerin imar değişikliğine onay vermesidir.Tüm üyelerin şüpheli olması bu yüzden...ÇOK İLGİNÇ