Vefa Salman maaşları ödemek için benzinciden 200 bin lira bağış istemiş!
Borç batağındaki Yalova Belediyesinin personel maaşlarını ödemek için bir benzinciden bağış aldığı bilgisine ulaşan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, bu bilgiyi okurlarıyla paylaştı.

Yaski’ye olan borçlarını ödeyemeyip Yaski'nin elektriklerinin kesilmesine sebep olan ve borçlarına karşılık elindeki 16 dükkanı meclis kararına rağmen tapu harç ücretini denkleştiremediği için aylardır Yaski'ye devredemeyen Yalova Belediyesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eleştiren Korkmaz, Belediye Başkanı Vefa Salman’ın maaş ödemesi yapmak için bir benzinciyi arayıp 200 bin lira bağış yapmasını istediğini ve benzincinin yaptığı bu bağışla da belediye personelinin maaş ödemelerinin yapıldığını belirtti.





Korkmaz daha önce de Yalova Belediyesinin bir inşaat firmasından yapılan imar düzenlemesi karşılığı 400 bin lirası bir spor kulübüne verilmek üzere 1 milyon bağış aldığını ama bu rakamın spor kulübüne ödenmediği bilgisini paylaşmış ve Yalova gündemine oturan bu haber karşısında belediye adeta sessizliğe gömülmüştü.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/11/06/hakan-korkmaz-soruyor-1-000-000-tl-bagisa-ne-oldu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.