Yaski'nin yeni Başkanı Ahmet Kumali oldu
Yaski’de görev değişikliği... Yalova Atıksu ve Kanalizasyon Alt Yapı Tesislerini İşletme Birliği (Yaski)  Başkanı Adnan Kırtay bugün yapılan devir teslimle görevi Ahmet Kumali’ye devretti.

İl Başkanlarının da katıldığı devir teslimde konuşan AK Parti Yalova Belediyesi Meclis Üyesi Yaski’nin yeni Başkanı Ahmet Kumali,"Cumhur ittifakımızın aldığı karar kapsamında YASKİ Birlik Başkanlığı görevini değerli başkanımız Adnan Kırtay'dan devraldım. YASKİ Birlik Başkanlığı görev süresinde yapmış olduğu değerli hizmetlerden dolayı Adnan Kırtay başkanımıza çok teşekkür ederim." dedi.



Ahmet Kumali,"Bizlere destek olan ve Birlik Başkanlığı görevine layık gören Ak Parti İl Başkanımız Muğlim Bağatar, MHP İl Başkanımız Necati Vural, Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Umut Güçlü'ye teşekkür ederim. YASKİ Birlik Başkanlığı devir teslim törenimize katılan Ak Parti İl Başkanımız Muğlim Bağatar, MHP İl Başkanımız Necati Vural, Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Umut Güçlü, Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk, Yalova Belediye başkan yardımcımız Bahaddin Erbay, Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Tanaçan, Kamu-Sen Başkanı Mustafa Deviren, Ak Parti ve MHP yöneticilerine ve Değerli Basın Mensuplarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim." dedi.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/11/yaskide-gorev-degisikligi-adnan-kirtayin-yerine-ahmet-kumali-geliyor/



 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.