Zimmet davasının flaş tanığı Levent Polattimur, Hakan Korkmaz'a konuştu

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yalova Belediyesi zimmet davasında son duruşmanın flaş tanığı Levent Polattimur’un kendisiyle iletişime geçip, duruşmada söylediklerinin arkasında olduğunu belirttiğini aktardı.

Hakan Korkmaz, "Yalova Belediyesi zimmet davasında son duruşmada Halit Güleç aleyhine tanıklık yapan Levent Polattimur benle iletişime geçti ve haberlerimde kendisinin isminin baş harflerini kullanmamam ve ismini açık açık yazmam konusunda talebini bana iletti. Duruşmada, Halit Güleç'ten habersiz otoparka dahi araç parkının yapılamadığını, belediyeyi Vefa Salman'ın yönetmediğini öne sürerek, 'Vefa Salman'ın hiçbir fonksiyonu yok' ifadelerinde bulunan Levent Bey, gizli değil açık bir tanık olduğunu ve söylediklerinin arkasında olduğunu, ismini açık açık yazmayınca sanki gizli tanıkmış gibi zannedildiğini söyledi. Kamuoyunun bilgisine." dedi.

LEVENT POLATTİMUR DURUŞMADA NE DEMİŞTİ?

Sanık ve avukatlarına söz verilmesinin ardından dinlenilen tanık Levent Polattimur, mobilya ve büro üzerine iş yaptığını belirterek, belediyeden doğrudan temin usulü ile ihaleye girmeden işler aldığını söyledi.

Halit Güleç, müteahhit Bekir B. ve Reşat E'yi tanıdığını, 2019 yılına kadar belediyeye iş yaptığını anlatan Levent Polattimur, Halit Güleç'in müdürlerle yaptığı toplantıda kendisine iş verilmemesi talimatı verdiğini ileri sürdü.

Reşat E'nin Halit Güleç'in verdiği liste doğrultusunda ödemeleri yaptığına birçok kez şahit olduğunu iddia eden tanık Levent Polattimur, Halit Güleç'ten habersiz otoparka dahi araç parkının yapılamadığını, belediyeyi Vefa Salman'ın yönetmediğini öne sürerek, "Vefa Salman'ın hiçbir fonksiyonu yok." ifadesini kullandı.

Tanığın ifadelerine katıldığını belirten sanık Reşat E. de tüm ödemeleri Halit Güleç'in talimatıyla yaptığı iddiasında bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.