Erdoğan Yalova'dan umudunu kesti! Erdoğan Yalova'dan umudunu kesti!

“Belediye araçlarını şurada gördük burada gördük”, “Belediye aracıyla çocuğunu okula bırakıyorlar,” minvalinde birtakım ihbarlar konuya duyarlı vatandaşlarımız tarafından zaman zaman bize iletiliyordu.

Şimdi Çınarcık Belediyesi’nde bu hizmet araçlarının kullanımıyla ilgili Başkan Avni Kurt’un talimatıyla yeni bir uygulamaya geçilmiş.

Şöyle ki;

Eski dönemde bazı hizmet araçları belediye personelinde kalıyormuş… Yani mesai bitiminde personel bu araçlarla evlerine gidip geliyorlarmış.

İşte Başkan Avni Kurt göreve gelince bu uygulamaya son vermiş.

Artık belediye personeli ihtiyaç oldukça hizmet araçlarını kullanıyor ve işleri bitince araçları teslim ediyorlarmış ve bu iş büyük bir disiplin içinde kontrol altına alınmış.

Bakın bu bir tasarruf tedbiridir.

Bu, kamu malını çarçur etmemektir.

Evet bu örnek davranışından dolayı Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u tebrik ve teşekkür ediyorum.

Başkan Avni Kurt’un bu yöndeki talimatlarını büyük bir disiplinle tavizsiz bir şekilde uygulayan Başkan Yardımcısı Ali Kırıcı’yı da tebrik ediyorum.

Çınarcık Belediyesi’ndeki bu uygulama bütün belediyelere örnek olması lazım diye düşünüyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Editör: Hakan Korkmaz