AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Vefa Salman'a fena yüklendi: BECERİKSİZSİN!
Yürüyen Köşk’te bugün bir etkinlikte basınla buluşan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediyesi’nde patlak veren yolsuzluk skandalıyla ilgili görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Vefa Salman’a yüklendi ve "Beceriksizsin" dedi.

Belediyede yapılan yolsuzluk için "Yalova tarihinde şu ana kadar görülen en büyük yolsuzluk diyen" AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar,"Yalova’nın yolsuzlukla anılması hepimizi üzmüştür. Keşke olmasaydı diyoruz. Yalova Belediyesi’nde bir başı boşluk, bir kötü yönetim vardı. Ben yine aynı şeyi söylüyorum eğer Vefa Bey diyorsa ki; Ben bilmeden, benim haberim yoktu belediyeyi soymuşlar, kusura bakma sen beceriksizsin! Belediyeyi soydurduysan kusura bakmayacaksın bu lafı hak ediyorsun. Hee... ben zaten biliyordum bu işlere ses çıkaramıyordum diyorsan, o da başka bir ayıp, yani affedilir bir tarafı yok." dedi.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/06/09/muglim-bagatar-yuruyen-kosk-zamaninda-fiziki-olarak-yurutulmus-ama-son-donemde-de-paralari-yurutulmus/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.