CHP'li Salman: Hastane sözü verdiniz 5 sene de ihalesini yapamadınız!
Bugün Yalova’da CHP’nin aday tanıtım toplantısında konuşan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Ak Parti’ye yüklendi ve,"Onlar söz verir Vefa Salman yapar" dedi.

Salman,"Geçen hafta burada Ak Parti’nin aday tanıtım toplantısı oldu. İl Başkanı, belediye başkan adayı, Merkez ilçe başkanı önüne gelen bana sallıyor. Korku dağları sardı. Ben biliyorum. Hani derler ya, 'meyve veren ağaç taşlanır' diye. Valla atarken mangalda kül bırakmıyorlar. Ama altında ne var biliyor musunuz? Anket yapmaktan bıktılar, yoruldular! Vefa Salman devamlı önde çıkıyor. Çıldırmak üzereler 'ne yapacağız?' diye ben biliyorum" dedi.

CHP’li Vefa Salman şöyle devam etti:

İki gün önce anket firması sahibi geldi "Başkan anket yaptıralım" dedi. Adı Erdal. "Ya Erdal şimdi ben anket yaptırıp niye sana boşuna para vereyim" dedim.  AKP yapıyor zaten iki gün sonra benim haberim oluyor yazık günah değil mi kamunun belediyenin parasına dedim.

AKP’nin il başkanı bizim projelerden bahsetmiş, demiş ki; Vefa Salman verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı, hiçbir proje üretmedi. İnanın kenar mahallelerdeki sosyal medyayı dahi takip etmeyen Yalovalılar her şeyi görüyor her şeyi biliyor. Şimdi ben size bir şey hatırlatacağım. Vefa Salman hangi projeyi söz vermiş de yapamamış. Biliyorsunuz belediye meclisinde azınlıktaydık. Avni (Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt) demin söyledi ama ne çektiğimi bir Allah bir de ben biliyorum. Şunu söyleyeyim. Bir fark var. Hatırlatayım. Onlar söz verir Vefa Salman yapar. Onlar söz verdi Vefa Salman yaptı. Hatırlayınız...Pazar yerinin üstünü dediler ki; Biz yapacağız. Bursa Büyükşehir Belediyesi yapacak. Seçim geldi geçti gitti. Söz verdin mi sözünü tutacaksın! Belediyeyi kazansan da kazanmasan da...Baktık ki olacağı yok, önce Pazar yerinin üstünü yaptık. Yetmedi yan tarafta ki sokağı da yaptık onun üstünü de yaptık. Yetmedi Pazar yerini alışveriş merkezine çevirdik. Yetmedi Adnan Menderes Mahallesine bir kapalı Pazar  daha yaptık. Hangi projeden hangi yapılmayandan  bahsediyorsun sen? Önce aynaya kendine bakacaksın. En acı tarafını söylüyorum bunu bilin bunu konuşun. Yahu siz hastane sözü verdiniz 5 sene de ihalesini yapamadınız be ihalesini yapamadınız!

NE OLMUŞTU?

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin memleketi Yalova'da konuşmuş ve "400 yataklı devlet hastanesi yapmak için de çalışmalarımız devam ediyor. Yıl bitmeden temelini atıyoruz." demişti.

Yapımı adeta yılan hikayesine dönen ve her dönemin seçim vaadi haline gelen 400 Yataklı Hastanenin temeli yıl bitmesine rağmen atılamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.