ÇINARCIK'TA ŞOK İDDİA!
Özel Haber/Yalova'nın Çınarcık İlçesinde 30 Mart seçimlerini kazanıp Belediye yönetimini devralan ve Ak Partiye ağır bir seçim yenilgisi yaşatan CHP'li Belediye Başkanı Avni Kurt'tan, şok bir iddia daha geldi.

Daha önce Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya'nın kendisine ait bir arsada imar değişikliği istediği iddiasını ortaya atan Başkan Avni Kurt'tan yine Ak Partili Başkan Murat Kaya'yla ilgili şok bir iddia geldi.

SEÇİMLERDE BANA ÇALIŞTI

30 Mart 2014 seçimlerinde Ak Partiyi Çınarcık'ta alaşağı eden CHP'li Belediye Başkanı Avni Kurt, şu an Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Murat Kaya'nın seçimlerde kendisini desteklediğini iddia etti.

Konuyu pazar yazısında ele alan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz önemli açıklamalar yaptı.KORKMAZ
İşte Korkmaz'ın bugün yayınlanacak pazar yazısından bir bölüm;

"Avni Kurt, daha öncede bana makamında yaptığı açıklamada Murat Kaya'nın kendisinden milyonluk ranta sebep olacak imar değişikliği talep ettiğini söylemiş bende bu iddiayı okurlara duyurmuştum.
Murat Kaya, benim bildiğim kadarıyla bu iddiaları yargıya taşımadı, taşıyamadı.
Peki Avni Kurt,"Yok ben böyle bir şey demedim" dedi mi? Hayır.
Revizyongazetesi.com'un bu haberini tekzip etti mi? Hayır.

İşte aynı Avni Kurt çok önemli bir iddiayı daha ortaya attı ve "okulda sıra arkadaşım" dediği ve şu an Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı olan Murat Kaya'nın, 30 Mart 2014 seçimlerinde kendisini desteklediğini söyleyerek,"Seçimlerde bana çalıştı" dedi.

DERİN SENARYO

Çınarcık siyasetinde birileri tarafından hayata geçirilmeye çalışılan derin bir senaryo var!
Bu derin senaryonun hedefi Ak Partidir.

Bu iddiaları Avni Kurt kime söylüyor?

Kendisini bölgede eleştiren tek yayın organının Genel Yayın Yönetmenine yani bana söylüyor.
Evet Başkan Kurt'un, 'Hakancım burası Çınarcık. Seni kandırıyorlar. Sen daha buranın insanlarını tanımıyorsun' diyerek devamında,'sen Murat'ı destekliyorsun ama biliyor musun Murat seçimde bana çalıştı' demesi çok ince hesaplamalarla atılmış bir adımdır.
Geçen zamanda Çınarcık'ta yaşananlar ve yaşadıklarımız bunun böyle olduğunu gösteriyor.

Ben bu iddia ile ilgili Murat Kaya ile tabi ki görüştüm.
Başkan Kaya bana,"1.5 senedir bu dedikodularla uğraşıyorum" dedi.

Ben şahsen bu iddiaların doğru olduğuna inanmıyorum. Her ne kadar Murat Erdoğan'ı koltuktan indirmek için bazı Ak Partililerin 30 Mart seçimlerinde Avni Kurt'u desteklediğini bilsem de, bunun yönetici düzeyinde olduğunu zannetmiyorum."

YAZININ DEVAMINI OKU→  HAKAN KORKMAZ'IN PAZAR YAZISI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.