DOLGUDA BÜYÜK KAOS!

DOLGU SÖZLEŞMESİNİ TEK TARAFLI FESHEDEN CHP'Lİ BELEDİYE İLE FİRMA ARASINDA KRİZ ÇIKTI



ÖZEL HABER/ CHP'li Çınarcık Belediyesinin eline yüzüne bulaştırdığı Sahil Dolgu Projesinde yaşanan büyük kaosu Revizyongazetesi.com ortaya çıkartıyor.

Geçtiğimiz günlerde CHP'li Çınarcık Belediyesinin 1 Milyon tazminatlı dolgu sözleşmesini tek taraflı feshettiğini açıklaması üzerine Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ı arayarak çok özel açıklamalar yapan Düzce Denizcilik Firması sahibi Alpay Türkoğlu,"Sözleşme feshedilmiş deniyor orada bir yanılgı var. Sözleşme 2 tane." dedi.

Türkoğlu,"Elimizde 2 sözleşme var biri noterden yapılmış. Bu sözleşmenin bitiş tarihi 30.12.2017. Bu sözleşme feshedilmiş bir sözleşme değil. Bunların meclisten yetki alıp sözleşmeyi feshetme yetkileri yok. Zaten sözleşmenin maddelerinde belediyeyi de sıkıntıya sokacak unsurlar var. Tabi biz iyi niyetliyiz. Belediyeden de aynı iyi niyeti bekliyoruz. Yoksa kendileri zararlı çıkar. Hala bizim resmi ortağımız olan kişiyle bazı görüşmeler yapıldığı bilgisi bize de geldi. Bu her şeyden önce ahlaki değil. Az önce Belediyenin avukatıyla bir telefon görüşmesi yaptım. Şu an kimseyle yeni sözleşme imzalayamayacaklarını kendilerine söyledim. Avukat Bey de bana, halka mahcup olduklarını, kamu kurumlarına mahcup olduklarını, bu cenazeyi kaldırmak istediklerini söyledi ve beni görüşmek için belediyeye çağırdı. Başkan Ankara'daymış. Geldiği zaman bu davete icabet edeceğiz ve görüşeceğiz." dedi.

levent-ersoz

PAŞA BELEDİYEYE TEKLİF SUNMUŞ!

Hala Düzce Denizcilik firmasının resmi ortağı olan eski JİTEM Komutanı ve Ergenekon Davası sanığı olan emekli Paşa Levent Ersöz hakkında da önemli açıklamalar yapan Alpay Türkoğlu,"Paşa bize ortak oldu ama hiç bir taahhüdünü yerine getirmedi. Devlet, Paşaya Ergenekon mağduru olduğu için "bir projeye dahil ol seni destekleyelim" demiş ama dediğim gibi Paşa hiç bir sözünde durmadığı gibi şirketinde iflas etmesine sebep oldu. Şimdi İDO iskelesini kiralamış ve Çınarcık Sahil Dolgu Projesini başka bir firmayla yapmak için Belediyeye teklif sunmuş. Bugün Levent Paşanın Çınarcık'a gideceği bilgisi bize ulaştı ve Çınarcık'a geldiğini Belediyenin avukatı da yaptığımız görüşme de bana söyledi. Bu her şeyden önce ahlaki değil." dedi.

İŞTE HALA GEÇERLİ DOLGU SÖZLEŞMESİ

eski-dolgu-sozlesmesi

Alpay Türkoğlu'nun çok özel açıklamalarının devamı Revizyongazetesi.com'da...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.