ERDOĞAN'A O İLDEN KÖTÜ HABER!
Seçimlerde yüzde 50+1’i bulabilmek için ittifak arayışlarına girip, MHP ile kurduğu ittifaka rağmen arayışlarını sürdüren Ak Parti’ye bir kötü haberde Yalova’dan geldi. İddiaya göre Ak Parti, kendi yaptırdığı ankette bile Yalova’da 8 puan geride çıktı.

Yalova’da siyasetin gündemini meşgul eden anket sonuçlarını CHP’li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'da doğrulamış ve, "Ak Parti İl Başkanı ve İlçe Başkanı 6 aylık periyotlarla basında coşuyor. Bunu sebebi yapılan anketler. Adalet ve Kalkınma Partisi’de bende 6 ayda bir anket yaptırıyoruz. Sonuçlar ortaya çıkıyor bir şekilde ve birbirini tutuyor. Anketlerden önce çıkmamız bir rahatsızlık yaratıyor. En son yapılan ankette 8 puan öndeyiz. Ak Parti’ye oy verip de Vefa Salman’a oy vereceğim diyenlerin oranı %20’yi geçti. Tam oran vermeyeyim. %20 ile %25 arasında..." ifadelerinde bulunmuştu.

ERDOĞAN,"MUTLAKA ALIN" DEMİŞTİ!


Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"Ak Parti’nin genelde yaşadığı çöküşü  anlamak için yerele bakmak yeterli. Yalova’da yerel seçimler bildiğiniz üzere tartışmalı olmuş ve ülke gündemine oturmuştu. İkinci kez yapılan seçimleri de az farkla CHP’nin adayı Vefa Salman kazanmış ve seçimin kazanılmasının mimarı olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin tabiriyle CHP, Yalova’da Ak Parti’yi alaşağı etmişti.



Yalova Belediyesi’nin CHP’ye kaptırılmasına çok kızan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 4 ay önce Yalova İl Kongresi’ne katılmış ve yerel seçimlerde Yalova Belediyesi’nin mutlaka alınması talimatını İl Yöneticilerine vermişti.

Fakat yerel seçimlere 1 seneden az bir süre kala Ak Parti Yalova’da adeta büyük bir şok yaşıyor! Bunun nedeni ise  kendi yaptırdıkları anketlerde bile 8 puan geride gözükmeleri!

Anket sonuçları ve 8 puan farkla ilgili sessizliğe bürünen Yalova’daki Ak Parti’li yöneticiler, "Parti bu duruma nasıl geldi?" diye söylene söylene dolaşıyorlar sadece...



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/09/13/erdogan-fetoden-yargilanan-baskana-odul-verdi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.