Halit Güleç: Bunlar Vefa'nın bana yıktığı işler, belediyeye attığı kazıklar!
Yalova Belediyesi'nde yürütülen yolsuzluk soruşturmasını takip eden Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, soruşturmanın kilit ismi tutuklu Reşat Elgin'in ek sorgulamayla alınan son ifadesine ulaştı.

İşte tutuklu Reşat Elgin'in o ifadeleri...

 "VEFA SALMAN'IN TELEFONUNA DA YÜKLÜYSE O DA GÖREBİLİR"

"Halit Güleç’in talimatı olmadan ben tek başıma ödeme yapmam mümkün değildir, yaptığım bütün ödemeleri talimat üzerine yaptım. Yapılan bütün ödemeler müdüre hanım Şenay Reyhan Kaş belirlediği şahıslara kontrol ettiriyordu. Yapılan bütün ödemeleri günlük Halit Güleç’e bildirirdi. Yapılan bütün ödemeler başkan cep mobilden Halit Güleç ve Şenay Reyhan Kaş tarafından görülüyordu. Başkan Vefa Salman’ın telefonuna da yüklüyse o da görebilir. Ayrıca bankadan her gün ekstreler ve dekontlar gelir onlarda birim müdürü Şenay hanım ve görevlendirdiği şahıslar tarafından yanlışlık var mı yok mu diye kontrol ediliyordu. Dolayısı ile bu ödemeleri tek başıma yapmam mümkün değildir. Kontrolü müdür ve başka memurlar tarafından yapılıyordu."

"BUNLAR VEFA'NIN BANA YIKTIĞI İŞLER..."

"Söylenen miktar efe tura bırakılan parayı ben veya şoförlerini gönderip ordan parayı alırdı. Halit Güleç’e teslim edilen paraları yerel gazetelerde haber yapan şahıslara, söz verip işe alamadığımız, yurt içi ve yurt dışı gezilerinde kullanıldığını bana söylerdi. Sabire Karsan ve Bahar Taşkömür de bu söylenenleri duyardı. Sabire hanım başkanın özel kalem müdürlüğünde çalışıyor ancak daha çok parasal işlemlerde genelde Halit Güleç Sabireyi çağırıp onunla parasal işlemleri hallederdi. Vefa Salman’ın bu usulsüz ödemeler ile ilgisi olup olmadığını söyleyemem ancak Halit Güleç bu paraları aldığı zaman "Bunlar Vefa’nın bana yıktığı işler, belediyeye attığı kazıklar" diye söylerdi. Bunları söylediği zaman Bahar Taşkömür ve Sabire her zaman yanımızda idi."

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/29/hakan-korkmaz-yazdi-kafandaki-kusla-kalakaldin/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.