KALKIN...OTURUN...
Seçim manifestosunu açıklayan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Ahdim olsun ki; faizler, cari açık ve enflasyon düşecek, vatandaşların hayat standartları artacak. 24 Haziran seçimleri Türkiye için milat olacak, İstikrar kalıcı hale gelecek. Hızlı karar ve icraat ile ekonomik büyüme ivme kazanacak. Bireysel özgürlükleriniz emanetimizdir. Kadına karşı her türlü cahiliye adetini ayaklarımızın altına aldık ve alacağız." dedi.

 Seçim manifestosunu partisinin İstanbul il kongresinde açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kalabalık salondaki coşkuyu beğenmedi ve partilileri ayağa kaldırıp geri oturttu. Erdoğan, salonda bulunan partililere,"Yoruldunuz mu? Şöyle bir ayağa kalkın, (herkes ayağa kalktı) şimdi tekrar oturabilirsiniz." dedi ve tepkisini gösterdi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=dmfIAhbVJVM[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.