Saadet'ten seçildi, AK Parti'ye geçti!
Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde 2019 Yerel Seçimleri'nde Saadet Partisi'nden belediye başkanı seçilen Mücahit Kaçar, 15 ay sonra AK Parti’ye geçti.

Mücahit Kaçar’a rozetini AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş taktı.

Mücahit Kaçar’ın parti değiştirip AK Parti’ye geçmesi tepkilere de sebep oldu.

Şöyle ki; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Gelecek Partisi ile Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’ne seçime girebilmeleri için milletvekili verilebileceğini söylemesiyle siyasette milletvekili transferi tartışması gündem olmuş ve iktidarın milletvekili transferini zorlaştıracak bir düzenleme için çalışmalara başladığı yapılan açıklamalarla basına yansımıştı.

İktidarın bu yönde düzenleme hazırlığına atıfta bulunan bazı sosyal medya kullanıcıları, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’ın parti değiştirip AK Parti’ye geçmesine,"Başka partiye geçmek yasak ama AK Parti’ye transfer olmak serbest" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Siyaset cephesinden ise DP Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer konuyla ilgili "Sürpriz değil transfer dönemi başladı. Sadece başkanlar da değil Meclis’lere de hazırlıklı olun" dedi.



İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar’da,"Kendileri transfer edince sıkıntı yok ama başka partilere kendiliğinden birileri geçerse beka meselesi vatan hainliği oluyor" diyerek tepkisini dile getirdi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.