SABOTAJ VAR MI BAŞKAN?

Yalova'nın Çınarcık İlçesi susuzlukla adeta imtihan yaşıyor. Sözde su da modernizasyon çalışması yapan CHP'li tecrübesiz belediye vatandaşı susuz bıraktı.


BASINÇTAN BORULAR PATLIYOR!

Dün konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan KORKMAZ 'a bir belediye yetkilisi,"Basınç problemini çözmeye çalışıyoruz, başka boruların patlamasından endişe ediyoruz" demişti.

KORKULAN OLUYOR MU?

Çınarcık Belediyesi sosyal hesabından sürekli yeni arıza haberleri verince akla "korkulan oluyor mu?" sorusu geldi. Belediye yetkilileri konuyla ilgili konuşmuyor.


Konuyla ilgili konuşan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan KORKMAZ, Çınarcık Belediye Başkanı Avni KURT'a seslendi.


sabotaj 800

KORKMAZ, şöyle konuştu;

  "Başkan sabotaj var mı? Hayır varsa söyle de bilelim! Bak yine basınç, yine her yer patlıyor! Tıpkı daha önce Ramazan Bayramın da olduğu gibi. Hadi Başkan söyleyin. "Sabotaj var" deyin, "bu olayı terörizmle anacağız" deyin.

  Sevgili Başkan, bakma böyle dediğime. Ben biliyorum bir daha böyle bir şey yapamayacağınızı. Gerçi bu aralar otobüs duraklarıyla idare ediyorsunuz! Nasıl olsa yiyen birileri çıkıyor değil mi? Ne zaman sıkışsanız otobüs duraklarının camları iniyor! Bak sen tesadüfe!

Eee...Boşuna dememişler huylu huyundan vazgeçmez diye!

Neyse...

O zaman yeni Başkan olduğunuz için size kıyak yapanlar ve sizin hatalarınızı örtmek için adeta sıvacılık yapanlar bugün yaptıklarına bin pişmanlar ve bunu dile getiriyorlar. Bunun sizde farkındasınız değil mi?

O gün siz sırf paçayı kurtarmak için sabotaj iddiasında bulunmuş ve işin kötüsü Çınarcık gibi adı turizmle anılan bir ilçede Terör var algısı yaratmaktan çekinmemiştiniz.

Bizde size "Yapmayın etmeyin, yazık bu Çınarcık'a" demiştik ama dinletememiştik!

O gün size sıvacılık yapanlar bugün gelinen noktada bin pişmanlar Başkan! Siz onların kim olduğunu çok iyi biliyorsunuz Başkan!

Hani derler ya! Balık baştan kokar diye.

İşte bizim balıkta o Ramazan Bayramında kokmuştu. Sizler gerçeklerle yüzleşmek ve sorunları çözüp halka hizmet etmeyi değil, iftira atmayı seçtiğiniz için bugün sıkıntı çekiyorsunuz. İyi de sizle beraber bu halkta sıkıntı çekiyor Başkan. Bu halkın tek suçu ne yazık ki size inanmak oldu!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.