SALMAN, NE DEMEK İSTEDİ?
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın trafik sorunu için,"Gülüp geçiyorum. Yalova'da trafik sorunu yok" açıklamasından sonra AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ın, "Halk kendisine gülüp geçenleri ezip geçmesini bilir" sözlerine Salman'dan 15 Temmuz göndermeli cevap geldi.

Başkan Salman, "AKP İl Başkanı, 1 Haziran 2014 yerel seçimleri ve 16 Nisan 2017 referandumundaki yenilgileri sonrasında genel merkezine karşı kendi başarısızlığını örtbas etme telaşı ve pişkinliği içerisinde." dedi.

"HERKES GÜLÜP GEÇMEKTE"

Başkan Salman,"16 Nisan sonrasında koltuğu sallantıda olan AKP İl Başkanı, kendisinin gelecek planları ve niyetleri için birilerine, 'Bir yere aday arıyorsanız ben buradayım' mesajlarını verme gayretinde. Aslında kendisinin bile inanmadığı bu tavrına da herkes gülüp geçmekte." dedi.

"HAZIRLIK YAPMASINI TAVSİYE EDERİM"

Başkan Vefa Salman, 15 Temmuz hain darbe girişiminin siyasi ayağına operasyonun da kısa süre içerisinde başlayacağını belirterek, "AKP İl Başkanına, gündemde olabilmek için çaba sarf edeceğine, 15 Temmuz’un siyasi ayağında bulunanlarla ilgili adli ve siyasi süreçlerin başlatılması aşamasında, enerjisini bu yönde harcamasını ve hazırlık yapmasını tavsiye ederim" dedi.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

"CHP'li Başkan Vefa Salman'ın, Ak Partili İl Başkanına 15 Temmuz’un siyasi ayağına operasyonun başlayacağını hatırlatıp hazırlık yapmasını tavsiye etmesi kafaları karıştırdı.

Neden?

Çünkü Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ın, 15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu saatlerde cep telefonunun bir müddet kapalı olduğu, kendisine ulaşılamadığı iddiası var, ki bu kafaları karıştıran önemli bir iddia!

Yine İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ın yardımcısı Burhan Karagözlü ise, 15 Temmuz'un ardından apar topar istifa ettirilmiş ve ardından Fetö soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı.

Hal böyleyken düşünsenize, Yalova'nın trafik sorunuyla ilgili bir konu ve karşılıklı söz düellosunu Başkan Salman 15 Temmuz'a bağladı ve önemli bir gönderme yaptı Ak Partili İl Başkanına!

Ak Partili İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ın, CHP'li Başkan Salman'a ne cevap vereceğini ben şahsen çok merak ediyorum.

Tabi İl Başkanı Öztabak'ın Salman'a cevap verirken, ilk kez benim buradan gündeme getirdiğim, 15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu saatlerde cep telefonunun bir müddet kapalı olduğu, kendisine ulaşılamadığı iddiasına da cevap vermesini beklediğimi belirtmek isterim."



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.