TAYYİP BEY'DEN RANDEVU YALANI!
ÖZEL HABER/ Eski Jitem Komutanı ve Ergenekon sanığı emekli paşa Levent Ersöz hakkında şok dolandırıcılık suçlaması yapıldı. Suçlamayı yapan ise Levent Ersöz'ün ortağı olup iflas eden Düzce Denizcilik Firmasının sahiplerinden Alpay Türkoğlu.

Revizyongazetesi.com'a özel açıklamalar yapan Türkoğlu,"Paşa bizi dolandırdı" dedi. İflas eden Düzce Denizcilik Firması, CHP'li Çınarcık Belediyesine Sahil Dolgu Projesi yapıyordu.

SÖZLEŞME FESHEDİLDİ HER ŞEY ORTAYA ÇIKTI!

Yapımı adeta yılan hikayesine dönen ve CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un adeta eline yüzüne bulaştırıp bitiremediği Sahil Dolgu Projesinde Belediye ile Düzce Denizcilik Firması arasında yapılan sözleşmeyi Başkan Kurt'un geçtiğimiz günlerde tek taraflı feshetmesi kaosu ortaya çıkardı.

Ellerinde 2 sözleşme olduğunu, 1 Milyon tazminat maddesi olan dolgu sözleşmesinin noterden yapılmadığını ve eski sözleşmenin hala geçerli olup 2017 sonuna kadar süresi olduğunu açıklayan Alpay Türkoğlu, Çınarcık Belediyesine adeta gözdağı verdi.

BELEDİYE ÇARK ETTİ, GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRDI!alpay-turkoglu

Revizyongazetesi.com'a konuşan Düzce Denizcilik Firması sahibi Alpay Türkoğlu,"Belediyenin avukatıyla telefonda görüştüm ve kimseyle yeni sözleşme yapamayacaklarını söyledim. Belediyenin avukatı Kadir Pehlivan bana, halka mahcup olduklarını, kamu kurumlarına mahcup olduklarını, bu cenazeyi kaldırmak istediklerini söyleyip dert yandı ve beni görüşmek için belediyeye davet etti. Başkan Ankara'daymış, gelince görüşeceğiz." dedi.

İYİ NİYETLİYİZ!

Dolgu sözleşmesinde belediyeyi sıkıntıya sokacak hususların olduğunu söyleyip adeta gözdağı veren Alpay Türkoğlu,"Biz iyi niyetliyiz. Avni Başkanı da seviyoruz. Ama hala Düzce Denizciliğin resmi ortağı olan Levent Ersöz paşayla Belediyenin görüşme yaptığı, paşanın Belediyeye teklif sunduğu bilgisi bize de geldi. Bu her şeyden önce ahlaki değil" dedi.

PAŞA BİZİ DOLANDIRDI!levent-ersoz-1

"İflas ettik" diyen Alpay Türkoğlu,"Paşa bizi dolandırdı. Arkamızdan dolanıp İDO iskelesini de kiraladı. Biz iflas ettik. Düzce Denizcilik Firması paşa sayesinde battı. Şimdi utanmadan aynı firmanın sıkıntılı olduğu belediyeye gidip iş talebinde bulunuyor paşa. Daha sözleşme yok sadece gidip teklifte bulunmuşlar. Bu nasıl yüzsüzlüktür anlamıyorum. Senin ortak olduğun firmanın belediyeye taahhüdü var ve yerine getirememiş. Piyasaya bir sürü borç takmışsın ve hala utanmadan aynı belediyeden iş istiyorsun" dedi.

ÜÇ KAĞITÇI FİRMA!

Levent Ersöz paşanın Düzce Denizciliğin resmi ortağı olduğunu söyleyen Alpay Türkoğlu,"Para kazanırken iyi, zarar edince ben yokum. Öyle bir şey yok. Bizi değiştireceksin kenara iteceksin, hiç bir taahhüdünü yerine getirmeyip yalanlarla batıracaksın firmayı ondan sonra üç kağıtçı bir firma bulup belediyeye teklif sunacaksın. O firmayı da araştırın üç kağıtçı bir firma olduğunu anlarsınız. Bunların İDO iskelesinde kafalarını gözlerini kırdık yolladık. Paşaya da bir tokat attım." dedi.

TAYYİP BEY'DEN RANDEVU YALANI!

Türkoğlu,"Bu işi yapabilecek profesyonel firmalar var. Biz aslında bu işin erbabıyız ama ekip yanlıştı. Paşayla ne işimiz var bizim. Mübtezelin biri bu paşayı getirdi bize. Ergenekon mağduru olduğu için özür dilemek babında bir projeye dahil ol destekleyelim seni denmiş destek vesaire hiç bir şey yok ortalıkta yalan dolan. Bizi her hafta kandırdı. Haftaya Dolmabahçe'deyiz. Öbür hafta Ankara'dayız. Oradayız buradayız. Tayyip Bey'den randevu aldım çarşamba günü toplanın gidiyoruz. Ne salısı bitti ne çarşambası bitti. Yalanı dolanı bir türlü bitmedi" dedi.

HASTALIĞI BİLE YALAN!

Eski Paşa Levent Ersöz hakkında şok açıklamalarına devam eden Alpay Türkoğlu,"Bu esnada bunun ne kredi kartı derdi bitti, ne kira borcu bitti, ne elektrik borcu bitti. Ne borcu ne hastalık derdi hiç bir şeyi bitmedi. Bunun hastalığı bile yalan! Cezaevinden çıktığında tekerlekli sandalyeyle geziyordu şimdi bugün Çınarcık'a geliyor göreceksiniz zaten Belediyeyle görüşmeye geliyor, koştura koştura yürüyor! Hani yürüyemiyordun belden aşağı felç olmuştun bir daha yürüyemeyecektin? Hastalığında bile kendini acındırarak bizi kandırdı ve bir dünya sıkıntıya soktu. Bu adamı sırtımızda taşıdık arabalara bindirdik, Devletin askeri hizmet vermiş mantığıyla ama niyet başkaymış adamın" dedi.

DÖNDÜLER ÇINARCIK'A!

Türkoğlu,"Hani derler ya, mezar kazmaya küreği yok diye. Bunlarda öyle. Mezar kazmaya kürekleri yok, bir garibanı dolandırıp İDO'nun iskeleyi kiralamışlar. Daha teminatı da verememişler, teminat taahhüdünü yerine getirememişler sadece bir aylık kira vermişler ama ikinci ayın kirasını da ödeyememişler. İstanbul'da çaldıkları her kapı kapandı yüzlerine. Çevre koruma, Kabataş projesi vesaire hepsine başvuruda bulundular izin alamadılar. Şimdi döndüler Çınarcık'a." dedi.cinarcik-sahil-dolgu-projesi

PARA AKLAYACAKLAR!

Çınarcık Sahil Dolgu Projesinin tamamının iş bitirme üzerine kurgulanmış bir proje olduğunu söyleyen Alpay Türkoğlu,"O işi bedelsiz yapacak olan firmanın para kazanma ihtimali yok. Bir geminin günlük seferi aşağı yukarı 15 bin TL. Şimdi İstanbul'da bir çok döküm sahası var havaalanı açıldı. Taş ihtiyacı var. Oraya da taşdan başka malzeme 0-400'den başka malzeme dökemezsiniz. Oraya dökeceğiniz taşın kamyonunu 100 TL'ye döküyorlar o da yalvar yakar bulursunuz malzemeyi yok çünkü. Peki niyetiniz ne sizin? Ya para aklayacaklar ya da naylon fatura kesecekler! İDO'ya 200 bin lira kira ödeyip oradan para kazanma ihtimalleri yok. Yalova'da Madencilik firmalarından taş aldık. Gürer'e 3 bin, Bahadır Madencilik firmasına 37 bin+KDV  borcumuz var ve daha ödeyemedik. Sen bu şirketin ortağısın. Hangi yüzle Çınarcık Belediyesine gidip iş talebinde bulunuyorsun." dedi.

SIKINTININ FARKINDAYIZ!

Çınarcık Sahil Dolgu Projesinin yapı ruhsatının Düzce Denizcilik adına olduğunu söyleyen Alpay Türkoğlu,"Bütün projeler benim adıma. Ben o projelere 500 bin lira para ödedim. Belediye hangi parayla çizdirecek o projeleri de uygulamaya koyacak. Bütün fenni mesuliyetlerini iptal ettirip çıkarım işin içinden. Bedelsiz yapılacaksa bunu yapacak firmalar var. Kendi elimle götürürüm Belediyeyi uzlaştırırım. Şunu da söyleyeyim artık oraya en fazla maksimum 50 gemi girer, oraya 50 gemi dökersiniz. 51 olmaz. Biz iyi niyetliyiz. Belediye de iyi niyetli. Biz Avni Bey'i seviyoruz. Belediyenin avukatı halka mahcubuz dedi bana. Sıkıntının farkındayız ve iyi niyetle işi çözmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ama Belediye işi paşaya verirse bende sözleşmeyi işleme koyar hukuki süreci başlatırım." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.