Vali Muammer Erol’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Yalova Valisi Muammer Erol, 29 Ekim Cumhuriyeti Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İşte o mesaj;

“Bugün Türk Milletinin; “Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.” düsturuyla, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün liderliğinde başlattığı ve büyük fedakârlıklarla kazandığı Kurtuluş Savaşının eşsiz zaferi neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “'Türk milletinin tabiat ve adetlerine en uygun idare' olarak tanımladığı Cumhuriyet, tarihimizin en büyük çağdaşlaşma hamlesi olmuştur. Cumhuriyet, getirdiği yenilikler ve atılımlar ile Türk Milletine yeni ufuklar açmış, farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatarak ekonomik, sosyal ve siyasal yaşantımıza bir dinamizm getirerek, aydınlık yarınlar inşa etmiştir.

Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize yönelik her türlü saldırının karşısında Türk Milleti olarak her zaman dimdik ayakta olacak ve Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünde Türkiye Cumhuriyetini ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Esarete ve dayatmalara rıza göstermeyen Türkiye Cumhuriyeti, bugün her zamankinden daha güçlü, daha kararlı bir ülkedir.

Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi şükranla anıyorum. Siz değerli Yalovalı hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sevgiyle selamlıyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Muammer ErolYalova Valisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.