Hakan Korkmaz yazdı... 2022’de Yalova siyasetinde kartlar yeniden karılacak!

Her ne kadar ne yaptığımızı bilsek ve kendimize güvensekte yersiz dahi olsa en ufak bir eleştiriyi bile "Acaba bir yerde hata mı yapıyoruz?" diye dikkate aldığımızın bilinmesini isterim.

"Bir haber yaparken, bir olayı değerlendirirken ‘o ne der, bu ne der?’ diye bakmadan ve tek bir okurun, tek bir vatandaşımızın güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim" anlayışıyla işimizi yaptığımızı ve bundan sonrada bu anlayışla gerçekleri yazmak suretiyle sizleri öncelik yerel olmak üzere olup bitenlerden haberdar etmeye çalışacağımızın bilinmesini isterim.

Açık açık ifade etmem gerekirse... Yalova’da epey bir süre gündemin ilk sıralarını meşgul eden ve süreç sonlanıncaya kadar da meşgul edeceğini düşündüğüm malum yolsuzluk davası ve beraberindeki gelişmelerin fikri takip noktasında üzerine gittiğimiz ve bu süreçte halkımıza neler olup bittiğini anlatma misyonumuzu yerine getirirken, bir tarafın belki de haksız siyasi kazanım elde etmesine aracılık etmiş de olabiliriz.

Evet bu gibi süreçler her ne kadar böyle gelişmelere doğal olarak gebe olsa da bizde yayın politikamızla ifade ettiğim üzere bir tarafın belki de haksız siyasi kazanım elde etmesine aracılık etmiş olabiliriz.

Şüphesiz bu durumu bazı okurlarımızın bu pencereden bakıp farklı değerlendirdikleri de ortadadır.

Hal böyleyken;

Yeni yılda yayın politikamızda bu hususlara daha hassasiyet gösterip, gerçekleri ortaya koyarken kimsenin veya bir partinin haksız siyasi kazanım elde etmesine aracılık etmemeye özen göstereceğimizin bilinmesini isterim.

Kimseyle veya bir partiyle bir dirsek temasımızın olmadığının ve bu yöndeki ifadelerin iftira, algıların ise maksatlı yapıldığının ve gerçeklerle kesinlikle alakası olmadığının bilinmesinde fayda görüyorum.

Yeni yılda da halkımızı olup bitenlerden haberdar etme misyonumuzu devam ettirip, yerel siyasette adeta kartların yeniden karılmasına sebep olacağını düşündüğüm bomba haberlerle gündemi sarsmaya devam edeceğiz!

Evet... 2022’de Yalova siyasetinde kartların yeniden karılacağını düşündüğümü bir öngörü olarak şimdiden ifade etmiş olayım.

İzleyelim bakalım neler olacak, hep birlikte görelim!

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.