Seçim öncesi ve sonrası

Artık sandıkların kurulmasına sayılı günler kaldı ve seçim öncesi sürecin en kritik zamanlarına girdik!

Her türlü pazarlığın, satışın, ihanetin yaşanacağı günlerdir bu günler!

Evet bu süreçte; ama siyasi ikbal uğruna ama bir miktar bedel karşılığında türlü bahanelerle davasını satanları, partisine ihanet edenleri göreceğiz!

Özellikle seçim yarışının bıçak sırtı geçtiği yerlerde, her türlü pazarlıkların, satışların, ihanetlerin yaşanabileceği bu kritik günleri en iyi yöneten aday ve siyasi kadrolar şüphesiz 31 Mart akşamının da kazananları olacaklardır!

Sonrası 1 Nisan…

Yani seçim sonrası…

Evet seçim sonrası da hayli kritik günlere gebe olacak! Çünkü o bütün pazarlıklar, satışlar, ihanetler masaya yatırılıp muhasebeler yapılacak!

Bu kritik süreçte parti içi hesaplaşmaların yaşanacağını göreceğiz!

Hazırlanacak raporlar neticesinde partilerde istifalar belki ihraçlar göreceğiz!

Dahası soruşturmalar, davalar, yargılamalar göreceğimiz, kimsenin yaptığının yanına kalmadığı ve bütün hesapların bir şekilde görüleceği bir süreç yaşayacağız seçim sonrası diye öngörüyorum.
İzleyelim bakalım neler olacak görelim.
Hakan Korkmaz
Revizyon Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
Yalova SeçimleriYalova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.